Pralinele – un cadou deosebit

Se spune ca viata este ca o cutie de bomboane de ciocolata…
Ei bine, daca asa stau lucrurile, atunci vreau ca a mea sa fie cu praline Neuhaus!
Desi imi place ciocolata, nu am fost niciodata innebunita dupa aceasta. Asta pana sa fac cunostinta cu Neuhaus, principalul producator de praline belgiene, ce a lansat la sfarsitul lunii noiembrie o colectie de praline dedicate sezonului rece. Pana atunci nici macar nu stiam istoria acestor mici delicii. Se pare ca acestea au fost inventate de Jean Neuhaus, celebru ciocolatier belgian, in anul 1912.


Lansarea noii colectii, cat si sarbatorirea a 100 de ani de la inventarea pralinelor, a avut loc in magazinul Neuhaus din Baneasa Shopping City, unde am putut degusta cele mai deosebite combinatii de praline posibile: cu mousse de ciocolata, crema de vanilie, ciocolata neagra, unt de cafea, fistic sau migdale. Care mai de care mai gustoasa!


Cel mai mult mi-au placut pachetele si colectiile de ciocolata Neuhaus, perfecte pentru a fi oferite in dar de Sarbatori. Pentru cunoscatorii de vinuri, exista colectia Sommelier, insotita de un vin special, pentru a transforma consumul pralinelor intr-o adevarata experienta. In schimb, pentru iubitorii de cafea si ceaiuri exista cutia de praline ce combina 20 de sortimente de bomboane de ciocolata special alese pentru a potenta savoarea bauturii.

V-ar placea sa primiti cadou o astfel de cutie de praline?
Ce combinatie v-ar placea sa incercati?
Lots of love,
Aleka Sarah.  

3 Comentarii

Spune-ti parerea

3 thoughts on “Pralinele – un cadou deosebit

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.