S-a deschis URBN Living Store!

Ce este URBN? URBN Living Store este locul unde se intalnesc influentele urbane, unde cresc idei menite sa transforme imaginea orasului, este o concentrare de voci care au avut dintotdeauna ceva de spus in domeniile lor: muzica, arta, arhitectura, design, sport. Si pe care Burn continua sa le sustina.

De-a lungul timpului, Burn a adunat in jurul sau reprezentanti de valoare ai celor mai creative comunitati. Pentru ca acestia au nevoie de spatii de exprimare, s-a lansat URBN Living Store – un “urban concept store” – magazin de streetwear, bar, cafenea, spot de refresh si, ocazional, locul in care se vor intampla cele mai tari proiecte creative din Bucuresti.

Ce branduri veti gasi acolo? De la Carhartt WIP, Edwin, Stussy, Herschel Supply si New Era, la Adidas Originals, Asics, Nike, Kangol, New Balance sau Levi’s. De asemenea, veti putea admira si cumpara si niste hainute marca Ioana Ciolacu, romanca desemnata cel mai bun tanar designer in cadrul evenimentului Saptamana Modei de la Berlin.

Situat in Centrul Vechi, mai exact pe strada Caldarari nr. 3, in aripa vestica a Hanului lui Manuc, URBN Living Store ia pulsul urban fix din inima orasului, din locul in care, de generatii, s-au intalnit culturile care au modelat viata bucureateana si internationala.

Eu am fost pe acolo si mi-a placut mult ce am vazut. Fiind o mare fana a acestui gen de magazine, chiar ma intrebam cand se va deschide unul cool, fresh si care sa aduca ceva nou in joc. Asa ca recomand tuturor tinerilor si nu numai sa dea o fuga si sa-l viziteze.

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “S-a deschis URBN Living Store!

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.