Sportul – bucurie si sanatate

Programul meu zilnic este foarte haotic si plin de situatii neprevazute, acesta fiind unul din motivele pentru care nu pot ajunge constant la o sala de sport. Desi cand eram mica nu prea imi placeau orele de educatie fizica, din liceu a inceput sa-mi placa sa fac zilnic macar putina gimnastica.

 

Astfel, am inceput sa merg la o sala de fitness timp de un an. Apoi m-am orientat spre cu totul altceva si am ajuns sa fac 5 ani de dansuri de societate. In timpul facultatii m-am cam lasat de treaba, trecand doar din cand in cand pe la niste cursuri de Tae Bo.

 

Momentul in care mi-am dat seama cat de mult am nevoie de efort fizic a fost dupa terminarea facultatii, cand am inceput sa lucrez zi de zi la birou, in fata laptop-ului. Fiind o fire destul de activa, faptul ca stateam aproape nonstop la birou imi distrugea coloana si spiritul.

 

Asa ca intr-o zi m-am decis ca nu se mai poate si, dupa putina documentare, am gasit un program de workout perfect pentru mine. Cu timpul l-am mai schimbat si, desigur, am mai “chiulit” cateodata, dar in general imi place sa dedic macar o ora pe zi organismului meu.

 

 

De aceea mi-a placut initiativa celor de la 168 Sport Station, prin care invita atat adultii, cat si copiii, la o saptamana de antrenamente si cursuri gratuite, numai bune sa ne puna corpul in miscare pentru sezonul rece.

 

Pe langa asta, 168 Sport Station in colaborare cu asociatia Life&Health au initiat un proiect, prin care se incearca strangerea de fonduri pentru un aparat de monitorizare continua a glicemiei si a senzorilor, necesar pentru copii diabetici ce au nevoie de evaluarea in timp real si monitorizarea glicemiei.

 

Accesul la toate activitatile de mai sus este liber, in limita locurilor disponibile. Pentru inscrieri puteti suna la 0729.168.168 sau puteti trimite un e-mail la adresa receptie@168sport.ro.

 

Voi cum aveti grija de sanatatea organismului vostru?

Reusiti sa va faceti timp pentru putina miscare?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.