The place to be: Family Beauty Center

Stiu ca unele dintre voi m-ati tot intrebat unde mi-am facut parul in acea nuanta minunata pe care ati tot vazut-o in ultimele poze postate fie pe Facebook, fie pe blog. Ei bine, cred ca e timpul sa va dezvalui in sfarsit micul meu secret. 🙂


Rareori gasesc locuri care sa-mi placa totul la ele. Fie ca sunt cafenele, baruri, clinici sau saloane, ceva ma face de multe ori sa nu mai simt nevoia sa trec pe acolo sau pur si simplu nu ma impresioneaza cu nimic. Va dati seama cat de fericita sunt cand in sfarsit gasesc ceva, zic eu, perfect. Asa am fost si in ziua cand am fost pentru prima oara la Family Beauty Center, un salon destul de maricel de pe blvd. Ion Mihalache.

Nu am ajuns intamplator acolo, ci in urma unei oferte foarte bune pe care acestia o aveau la vopsit. Astfel am ajuns sa o cunosc pe Cristina, stilista Keune care mi-a povestit mai multe despre salon si despre produsele Keune. Mi-a placut foarte ca a avut imaginatie cand mi-a ales culoarea si ca mi-a propus tot felul de combinatii inainte de a ma vopsi.

Salonul este, cum spuneam, foarte spatios, avand 4 incaperi impartite astfel: frizerie, coafor, tuns copii si manichiura. Pe langa acestea, mai au jos, la demisol, zona de cosmetica si masaj. Totul este foarte colorat si bine organizat, fiind o placere sa petreci cateva ore acolo.


Family Beauty Center are constant promotii noi si interesante atat pentru femei si barbati, cat si pentru toata familia, asa ca eu zic sa intrati din cand in cand la sectiunea lor de promotii de pe site, ca cine stie cand gasiti ceva care sa va incante.


Lots of love,
Aleka Sarah. 

3 Comentarii

Spune-ti parerea

3 thoughts on “The place to be: Family Beauty Center

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.