Un an mai colorat cu noul catalog IKEA

Iubesc casele albe si goale! De ce? Pentru ca asa am posibilitatea de a le decora dupa bunul plac. Traind cu chirie in Bucuresti, nu pot aplica prea multe schimbari si mi-e destul de greu sa decorez apartamentul. Asa ca momentan doar visez la ideile mele si ma uit, tanjind, prin noul catalog IKEA 2014.


Acesta a fost lansat ieri si vine cu 324 de pagini de inspiratie si idei, tema de anul acesta fiind Bucura-te de fiecare moment petrecut acasa. Pentru doritorii si doritoarele din Bucuresti, e bine sa stiti ca noul catalog va poposi la usile voastre in perioada 19 august – 8 septembrie 2013.


Catalogul IKEA se concentreaza anul acesta pe ideea timpului petrecut acasa, oferind solutii accesibile si ingenioase pentru momentele petrecute impreuna cu cei dragi. Fie ca gatim, citim sau urmarim un film, mai putin conteaza ce anume facem atat timp cat suntem impreuna.


Ma incanta faptul ca noul catalog vine cu multe noutati, printre care si o extensie digitala imbunatatita. Aplicatia IKEA Catalogue permite utilizatorilor sa mobileze o camera in realitatea augmentata si sa vada cum arata peste 100 de produse din catalog in propria casa. Ca sa vedeti mai exact despre ce vorbesc, va las mai jos si clipul de prezentare al acesteia.

In plus, gasesti mai multe idei pentru decorarea si amenajarea locuintei, poti vedea camere din unghiuri diferite, poti crea liste de cumparaturi si o sa fii la curent cu toate noutatile din magazin. Aplicatia permite si verificarea informatiilor despre produse si a existentei acestora in stoc si va fi disponibila gratuit in Romania de pe 15 august, in Google Play si App Store.Deci, ce ziceti? Ne vedem in weekend la IKEA? 🙂


Lots of love,
Aleka Sarah. ♥

3 Comentarii

Spune-ti parerea

3 thoughts on “Un an mai colorat cu noul catalog IKEA

  1. Beauty by COCO

    Cu siguranță ne putem întâlni la Ikea, este magazinul meu preferat și merg de câte ori am ocazia, de fiecare data las mare parte din buget acolo. 🙂
    Ador conceptul , designul și atmosfera relaxanta din magazin. 🙂

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.