Un indemn de la Nestlé Fitness: #CheckYourSelfie!

Nu stiu cate dintre voi stiati asta, dar cancerul la san este cea mai frecventa forma de cancer de care sufera femeile, atat in tarile dezvoltate, cat si in tarile aflate in curs de dezvoltare. Astfel, depistarea timpurie joaca un rol cheie in controlarea rezultatului cancerului la san si a supravietuirii.

 

Incepand din acest an, Nestlé lanseaza si in Romania campania Pink Ribbon, care uneste femeile din intreaga lume in lupta impotriva cancerului la san. Noua campanie, al carui ambasador este brandul Nestlé Fitness, doreste sa popularizeze si in randul femeilor din Romania importanta propriei examinari a sanilor, promovand totodata sanatatea si bunastarea in toate aspectele vietii acestora si celebrand toate femeile care lupta pentru prevenirea cancerului la san, in cei 5 ani care au trecut de la lansarea la nivel mondial a campaniei.

 

 

Astfel, in octombrie, luna de Promovare a Luptei Impotriva Cancerului la San, Nestlé Fitness va initia pe retelele de socializare campania #CheckYourSelfie, cu scopul de a aduce in prim-plan importanta autoexaminarii si de a determina cat mai multe femei din Romania, dar si din intreaga lume, sa isi faca un control periodic al sanilor, esential in detectarea si prevenirea cancerului la san. Dupa ce au efectuat o examinare a sanilor, femeile sunt incurajate sa posteze o fotografie cu ele insotita de hashtag-ul #CheckYourSelfie, pentru a inspira alte femei sa faca la fel.

 

In cadrul campaniei Pink Ribbon, Nestlé Fitness lanseaza si o aplicatie prin care oricine poate darui virtual unei femei dragi o fundita roz – simbolul luptei impotriva cancerului la san, indemnand-o sa isi faca un control periodic.

 

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre aceasta campanie, puteti intra pe pagina de Facebook Nestlé Fitness sau site-ul www.nestle-fitness.ro.

Voi cand ati fost ultima oara la control?

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.