Unde ne tinem bijuteriile?

Sunt femeie. Si, ca orice femeie, am strans de-a lungul timpului o gramada de nimicuri la care tin mult. In aceeasi categorie intra si bijuteriile, pe care le tineam mereu pe comoda din sufragerie. Dar ce sa fac cu ele, acum ca sunt deja cam multe? Nu le pot lasa pe comoda in continuare, deoarece e inestetic. Am incercat sa le depozitez in diverse cutii de cadouri, dar ba sunt prea mari, ba prea mici, si nu gasesc niciodata rapid accesoriul dorit in ele.

Asa a inceput cautarea mea de cutii, casetute si tot felul de spatii de depozitare pentru bijuteriile mele, pana cand am dat de Yoyo Handmade, un butic online cu produse handmade.


In spatele acestui magazin se afla o tanara pasionata de tot felul de decoratiuni realizate manual, iar cutiile sale de bijuterii sunt realizate prin tehnica servetelului. La fel sunt facute si cele doua comandate de mine si pot spune ca le ador!
Cea cu detalii pariziene este mai mare, incapand in ea toate colierele mele preferate, iar cea mica, cu detalii florale, e perfecta pentru inele si cercei. Si, fiind asa frumoase, nu va fi nevoie sa le ascund prin dulapuri, deoarece vor arata bine pe masuta din sufragerie.

Credit foto: Fabian Tatomirescu.

Preturile cutiilor variaza intre 25 si 80 de lei, depinzand de marimea fiecareia. Eu va recomand sa intrati pe pagina de Facebook Yoyo Handmade, unde veti putea vedea mai multe modele simpatice de cutii pentru accesorii, cat si alte decoratiuni.

Ce parere aveti?
Ce model v-ar placea din cele expuse?


Lots of love,
Aleka Sarah.

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Unde ne tinem bijuteriile?

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.