URSUS – 135 de ani sub semnul ursului

Zilele trecute, cum ma plimbam eu prin Mega Image ca sa vad ce mai am nevoie acasa, am dat nas in nas cu cativa ursi. Nu, nu erau si ei la cumparaturi, ci erau pe dozele de URSUS in editie limitata, fiecare din acestea avand cate o reinterpretare deosebita a imaginii ursului brun.

 

Ursul brun, regele padurilor din Romania, este considerat un simbol national de catre 85% dintre romani, conform unui studiu URSUS derulat la nivel national in septembrie. Iar la aniversarea a 135 de ani, URSUS sarbatoreste simbolul care i-a fost alaturi pe parcursul intregii sale existente, celebrand sub semnul ursului.

 

 

Mai mult decat atat, cu ocazia aniversarii URSUS demareaza un parteneriat de 3 ani cu organizatia WWF Romania, prin care isi propune sa crească nivelul de constientizare in ceea ce priveste importanta ursului brun in tara noastra ca specie simbol.

 

Astfel, incepand cu acest an, URSUS sustine activitatile singurului centru pentru reabilitarea ursilor orfani din tara noastra si din Europa, motiv pentru care va purta de acum inainte numele Centrul URSUS pentru Reabilitarea Ursilor Orfani.

 

 

Nu stiu despre voi, dar eu am tot urmarit proiectele acestei marci de bere si, desi nu imi place berea in general, am numai cuvinte de lauda. Asa ca nu am putut rezista sa nu cumpar si eu cateva doze in editie limitata. In plus, desenele ursilor de pe cutii sunt chiar foarte frumos concepute.

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.