Vreau sa ma mut!

Da, vreau sa ma mut, dar nu oriunde, ci in viitoarea mea casa. M-am saturat de garsoniere si apartamente inchiriate, asa ca ma gandesc serios sa aplic pentru un credit pentru programul “Prima casa”.

 

Am avut revelatia asta in timpul evenimentului de lansare al noului catalog IKEA, saptamana trecuta. Tema de anul acesta, “Aici incep zilele bune si noptile linistite“, ne propune sa redescoperim acele zone din casa in care ne regasim confortul si ne incarcam bateriile in fiecare zi, printre care si dormitorul.

 

 

Apartamentul in care locuiesc momentan cu chirie nu este ceea ce-mi doresc cu adevarat, deoarece nu prea am voie sa schimb nimic la el, sa-l decorez cum mi-ar placea mie. Toate camerele mi se par lipsite de lumina si culoare, iar dormitorul e chiar plictisitor. Uitandu-ma la coperta catalogului IKEA 2015, imi dau seama ca vreau si eu asa ceva: un dormitor plin de viata si nu numai.

 

Am rasfoit deja catalogul si mi-am ales cateva piese de mobilier si obiecte de decor, asa ca tot ce-mi mai trebuie acum e propriul meu apartament. Asta va fi probabil partea cea mai grea, dar nu ma dau batuta. In special ca acum IKEA Romania a lansat si serviciul de comenzi online cu livrare la domiciliu in toata tara.

 

 

 

Pentru doritori, aflati ca noul catalog IKEA va fi distribuit in Bucuresti, Pitesti, Ploiesti si imprejurimi, incepand de astazi si pana pe 7 septembrie, iar preturile mentionate in acesta includ TVA, sunt maxime si sunt valabile 1 an de zile, de la 1 septembrie 2014 pana la 25 august 2015. Il puteti vedea, de asemenea, si online aici.

 

Sunteti nerabdatoare sa-l rasfoiti?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Vreau sa ma mut!

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.