World Class a Lansat 4 Abonamente Noi

Vreti sa va antrenati cu prietenii vostri, simtiti nevoia sa va diversificati activitatile la sala sau pur si simplu aveti nevoie de o sala langa voi – la birou, acasa, in locul unde iesiti cu cei dragi? 17 cluburi, 325 de instructori si antrenori certificati, peste 50.000 de clase derulate anual, 11 piscine si 530 de biciclete de cycling sunt doar cateva dintre facilitatile la care aveti acum acces, in functie de ceea ce va doriti, cu noile abonamente anuale World Class.

 

Abonamente World-Class

 

World Class Romania, lider de piata in industria de wellness autohtona, duce conceptele de flexibilitate si mobilitate la un nivel superior, prin patru categorii noi de abonamente: Bronze, Silver, Gold si Platinum, pentru ca experienta voastra in materie de sport sa fie completa, iar alegerile mai usor de facut.

 

Fiecare dintre cele patru noi tipuri de abonamente include accesul la mai multe cluburi. Mai exact, abonamentul Bronze ofera acces in sapte cluburi World Class din Bucuresti si tara, iar Silver in alte trei cluburi, alaturi de cele sapte din categoria inferioara (Bronze). Abonamentul Gold le permite membrilor accesul in 13 cluburi, iar cei care opteaza pentru Platinum pot accesa intreaga retea World Class, inclusiv cluburile premium – World Class Grand si Downtown – si cluburile din tara.

 

Infographic World Class

 

Pachetele Bronze, Silver, Gold si Platinum pot fi deja achizitionate la oricare dintre cluburile World Class, iar vechile tipuri de abonamente, realizate pe 12 luni, au fost convertite la noua formula. Pentru mai multe detalii despre noile tipuri de abonamente World Class, puteti intra pe bronze-silver.worldclass.ro sau gold-platinum.worldclass.ro.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.