Cu drag, de la mama si Vegeta!

Cred ca ati vazut poza postata de mine pe Facebook pe la sfarsitul saptamanii trecute, cu surpriza frumoasa pe care mi-a facut-o mama, in colaborare cu Vegeta. Mai exact, pentru ca nimic nu se compara cu gustul mancarii facuta de mama, Vegeta a complotat cu a mea minunata mama, fara ca eu sa stiu, si mi-au trimis un pachetel cu bunatati preparate chiar de mama, direct de acasa, din Slobozia. Ca pe vremea studentiei! 😀

 

Chiar discutam cu mama acum vreo luna si ii spuneam ca nu ma mai simt nicaieri ca acasa, desi locuiesc in acelasi apartament in Bucuresti de mai bine de 3 ani. Mai mult, s-a suparat pe mine cand i-am zis ca nici in apartamentul din Slobozia, orasul natal, nu ma simt ca acasa mereu si nu m-ar deranja daca l-ar vinde. Ce n-a inteles ea insa este faptul ca pentru mine “acasa” inseamna locul unde se afla si ea, familia mea. Unde se va muta ea, acolo va fi si casa mea.

 

Pachet Vegeta de la mama

 

De aceea, ma bucur ca in ultimul an face tot posibilul sa vina o data pe luna in Bucuresti sa ma viziteze, pentru ca stie ca sunt foarte ocupata cu munca. Si de fiecare data cand vine, imi aduce sau imi gateste ceva bun. Acelea cred ca sunt singurele momente in care ma simt ca imi pot numi apartamentul in care locuiesc “acasa”. Cand da navala peste mine caldura de la aragaz sau cuptor cand intru in casa si simt mirosul mancarurilor facute de ea sau cand ma cheama la masa. Si mi-e dor in fiecare luna de acest sentiment, de ea.

 

Voua nu va e dor de gustul mancarii facute de mamele voastre si de senzatia placuta de “acasa” pe care v-o lasa? Daca da, atunci va vand un pont. Vegeta pune la dispozitie duminica asta, pe 6 decembrie, 4 microbuze ce vor trece prin 12 orase si vor colecta pachetele de la mame, aducandu-le pe toate in Bucuresti, in aceeasi zi.

 

Ce trebuie sa faceti? Sa va sunati mamele, sa le spuneti toate poftele culinare pe care le aveti si sa le transmiteti programul si traseul microbuzelor, pe care le gasiti pe blogul Vegeta Romania. Apoi, tot ce trebuie sa faceti este sa asteptati “comanda” pe 6 decembrie, la ora 17:30, in parcarea de la Complex Grozavesti (intrarea din Splaiul Independentei).

 

Campanie Vegeta

 

 

Mai mult, pana pe 14 decembrie studentii pofticiosi se pot inscrie intr-un concurs pe pagina de Facebook Vegeta, unde pot incarca o poza cu experientele lor culinare din camin, astfel avand ocazia de a castiga un kit de produse modern pentru pachetul de la mama de acasa (geanta termoizolanta, borcane si caserole).

 

Eu deja sunt nerabdatoare si duminica voi sta cu ochii pe ruta Constanta – Slobozia – Bucuresti, pentru al doilea pachetel de la mama. 😀 Dar voi?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Cu drag, de la mama si Vegeta!

  1. Pingback: Sunshine Sarah | Vegeta a Pus pe Masa ce-a Gatit Mama Acasă

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.