Home Sweet Home


Vine o vreme cand o fata trebuie sa se gandeasca la viitor si sa aiba locul ei, doar al ei, in care sa se simta libera si sa se desfasoare in voie. Cum in Romania e greu sa-ti cumperi un apartament, momentan stau in chirie si nu am prea multa libertate in ceea ce priveste decorarea. Asa ca pana voi avea locul meu fizic, am locul meu virtual. Dar cum oricarei fete ii place stabilitatea si cum momentan sunt pe o platforma de blogging gratuita, am decis ca e timpul sa imi iau domeniul meu.
Decizia a fost luata, asa ca am inceput sa ma interesez ce presupune aceasta schimbare, pentru ca banuiam eu ca e ceva mai mult decat schimbarea unui nume de domeniu. Intai si intai, trebuie sa ma gandesc la un nume doar al meu, care sa ma reprezinte. Cred ca voi alege Sunshine-Sarah.com, ca tot v-ati obisnuit cu mine asa, dar domeniul trebuie si inregistrat pe numele meu. Am intrebat in stanga si in dreapta unde se face inregistrare de domenii. Doar cu domeniul nu am ce face, asa ca am inceput sa caut si hosting. Pentru ca vreau sa am parte de suport tehnic pe care sa-l inteleg, am cautat hosting in Romania. Vreau un provider de hosting bun, care sa-mi ofere calitate la pret cat mai mic.

Astfel am gasit hosting xServers, la doar 1.45 euro pe luna. Mi s-a spus ca acopera cam 100.000 de afisari lunare si vreo 30.000 de vizitatori pe luna, deci ma incadrez in grafic. Voi avea trafic nelimitat si spatiu de 1GB, si pot sa platesc prin card, banca sau PayPal. Cred ca voi folosi cardul, pentru ca mi se pare cel mai comod.

Am inceput deja sa fac pregatirile pentru mutare. Mai am de pus la punct detaliile legate de tema blogului, pentru ca apoi sa primesc musafirii, la fel ca intr-o casa noua. Trebuie sa fie un loc primitor, in care mie sa-mi placa sa scriu si voua sa va placa sa cititi.

Asa ca stay tuned, se vor petrece cateva schimbari curand! 😉Lots of love,
Aleka Sarah. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Home Sweet Home

  1. Andra

    Nu te sfatuiesc sa-ti iei un domeniu atat de ieftin. Initial asa am avut si eu, dar blogul mergea greu, cadea mereu, primeam zeci de comentarii spam samd. Oricum, succes cu noul domeniu!

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.