Life lately via Instagram

Inca un pic si trec si ultimele zile de caldura, acum ca vara s-a incheiat oficial. Nu ma pot plange. Desi nu am avut parte de o vacanta ca lumea anul asta, tot am reusit sa ies un pic din Bucuresti si sa ma relaxez.

 

Dupa un weekend cam rece la mare, am ajuns in Sinaia, unde soarele ne-a zambit non stop. Peisaje frumoase, mancare buna, companie placuta – cheia unei mini vacante perfecte.

 

Am descoperit vara asta cateva localuri dragute prin Bucuresti, numai bune de mers acolo la brat cu fetele, la o cafea, o limonada, un brunch. La Journey Pub m-am delectat cu un cheesecake de nota 10, iar la PrioriTea am baut cea mai buna limonada.

 

In serile petrecute in casa m-am delectat cu serialele preferate, alaturi de un pahar racoritor de Redd’s. Noua sticla mi se pare ca arata tare bine, chiar si mai feminina ca inainte.

 

Sfarsitul lui august l-am petrecut serbandu-mi ziua onomastica, iar cadourile nu au intarziat sa apara. Am primit noile produse Sensibio AR de la Bioderma, castigate la un concurs de-al lor si mi-am marit colectia de plante cu frumusetea de mai jos.

 

 

Voi ce ati mai facut in ultima perioada?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

7 Comentarii

Spune-ti parerea

7 thoughts on “Life lately via Instagram

 1. Beauty by Coco

  Din imagini se vede ca ai avut o luna vara frumoasa.
  Cheesecake este una din deserturile mele favorite, pote reusesc sa ajung sa mancam una impreuna si sa schimbam impresii.
  Te pup si iti doresc sa ai si o toamna minunata! 🙂

  Reply
  1. Aleka Sarah Post author

   Ah, mi-ar placea tare mult sa ne vedem la un cheesecake si o cafea/limonada! Nu ezita sa-mi dai un semn cand esti prin Bucuresti. 😀

   Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.