#PrimitiCuMartisorul: un Mesaj de Multumire pentru Niste Persoane Speciale

Cred ca ati vazut deja cu totii postarile mele si ale Laurei Musuroaea de Martisor pe Facebook si Instagram. Impreuna cu ea si site-ul culinar Yum Stops am pus la cale ceva special pentru colaboratorii nostri din ultimul an. Atat agentiile si specialistii de PR, cat si brandurile noastre dragi ne trimit mereu cadouri cu fiecare ocazie posibila, de la Craciun si Paste si pana la ziua noastra de nastere, asa ca am zis ca, odata cu inceputul primaverii, sa facem si noi ceva dragut pentru acestia.

 

Primiti cu Martisorul

 

Astfel, pe 1 si 2 martie ne-am luat doua zile de pauza de la blogging si job si am pornit la drum cu #PrimitiCuMartisorul, o campanie dedicata colaboratorilor nostri. Ce a implicat aceasta? Am mers in vizita la vreo 40 de persoane deosebite si le-am oferit cate un martisor dulce si unul fashionable. Mai exact, cake pops-uri delicioase facute de nimeni altul decat Cezar de la BaKings si papioane colorate create de simpatica Ghazaleh de la ShOOka Design.

 

Acestea fiind spuse, le multumesc inca o data tuturor celor cu care am lucrat atat de frumos in ultimul an si abia astept sa vad ce lucruri minunate vom mai pune la cale impreuna! Daca vreti sa vedeti ce am mai postat in decursul acestor doua zile de martisoreala, puteti cauta urmatoarele hashtag-uri pe Facebook sau Instagram: #PrimitiCuMartisorul #SunshineSarah #YumStops #LMneverstops.

 

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

4 Comentarii

Spune-ti parerea

4 thoughts on “#PrimitiCuMartisorul: un Mesaj de Multumire pentru Niste Persoane Speciale

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.