Si asa a luat nastere blogul meu…

Dupa cum cred ca v-ati dat seama, eu merg la foarte multe evenimente. Nu, nu ma laud, pentru ca nu e tocmai usor sa imi fac timp pentru toate, deoarece mai am si un job sau doua sau chiar trei. Dar trebuie sa o fac si p-asta, pentru ca imi doresc sa va ofer constant informatii utile despre cele mai noi produse, idei de styling, pareri personale despre locurile pe care le-am vizitat, ocazia de a testa diverse cosmetice, si altele.

 

Revenind la evenimente, pe la inceputul anului am cunoscut la un event Pandora o parte din oamenii din spatele revistei Cosmopolitan, niste fete simpatice, cam de varsta mea. Am pastrat legatura cu ele, pentru ca rar intalnesti oameni de treaba, pe care sa te poti baza, in special din domeniul acesta.

 

Vorbind cu ele zilele acestea, mi-am dat seama ca eu nu v-am povestit niciodata cum am inceput sa scriu, sa am un blog de fashion, beauty sau, in general, de lifestyle. Stiu ca v-am spus la un moment dat ca acesta a pornit de la ideea ca eu voiam sa aduc zambetul pe buzele oamenilor care imi citesc articolele. De ce? Deoarece asta mi se intampla mie cand citeam anumite reviste glossy, printre care si Cosmopolitan.

 

 

Daca sunteti curioase sa cititi continuarea povestii mele, va invit pe pagina Cosmo Bloggers Competition, pentru a afla cum m-a inspirat revista Cosmopolitan sa incep sa scriu. Iar daca va place textul meu si daca doriti sa-mi faceti o bucurie, puteti sa-mi dati un vot. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe numele Vladareanu Aleka Sarah si apoi pe “Voteaza”. 🙂

 

Multumesc mult, fetelor!

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.