Sky Center – activitati distractive pentru toate varstele

Ultima zi a weekendului pe care l-am petrecut la Sky Blue Hotel & Spa am dedicat-o mai degraba distractiei decat relaxarii. Bine, recunosc, nu intru totul pentru ca nu ne-am putut abtine totusi sa nu mai trecem putin pe la sala de fitness si apoi la spa in prima parte a zilei, insa ulterior ne-am dus sa ne incheiem weekendul la Sky Center.

 

Sky Blue Hotel & Spa a fost deschis recent, la sfarsitul anului trecut, dar Sky Center atrage locuitorii Ploiestiului si nu numai de vreo cinci ani deja. Printre facilitatile cele mai cunoscute pe care le ofera se numara magazinul de haine K&D London, un ballroom unde se pot organiza diverse evenimente si Sky Bowling.

 

De K&D London v-am mai povestit, deoarece exista un magazin si in Bucuresti, in apropierea casei mele, si trec din cand in cand pe acolo pentru a vedea noile colectii. Fie ca e vorba de stilul smart casual sau clasic, hainutele K&D London sunt practice, dar rafinate, si versatile, putand fi combinate in asa fel incat sa poata fi purtate atat la in timpul liber sau vacante, cat si la un eveniment deosebit sau la birou.Va recomand sa intrati pe pagina de Facebook K&D London, pentru a va face o parere despre acest brand.

 

K&D London 1

 

K&D London 2

 

K&D London 3

 

Am trecut apoi pe la Sky Bowling sa ne trezim un pic din reveria produsa de Sky Blue Hotel & Spa inainte sa aterizam din nou in Bucuresti si sa incepem o saptamana noua de munca. Ne-am inchiriat pantofii de bowling, am rezervat o pista si am comandat trei latte-uri sa ne dea energie. La bowling le-am aratat fetelor ce inseamna sa ai campioni la acest sport in familie si in ciuda faptului ca nu mai jucasem de mult timp, tabela de marcaj m-a desemnat castigatoare!

 

La biliard in schimb le-am lasat pe fete sa se intreaca mai mult si am mai tras un ochi prin sala. La Sky Bowling e aproape imposibil sa nu te simti bine. Toata lumea din jurul nostru se distra jucandu-se bowling sau biliard, iar in sectiunea de restaurant chiar isi sarbatorea cineva ziua de nastere in acel moment. Cea mai faina parte la Sky Center e ca poti gasi o activitate de divertisment pentru toate varstele si toate gusturile. Inclusiv pentru copii exista mai multe spatii dedicate cu jocuri, atat la Sky Bowling, cat si in magazinul K&D London.

 

Sky Bowling 1

 

Sky Bowling 2

 

Sky Bowling 3

 

Sky Bowling - biliard 1

 

Sky Bowling - biliard 2

 

Sky Bowling - biliard 3

Credit foto: Andreea Retinschi.

 

Ce mai, e chiar cum ziceam in primul articol, ca aici gasesti un fel de mic oras autonom, care iti ofera de toate. De abia astept sa revenim la vara, ca sa ne putem bucura si de terenul de tenis, de clubul care acum era in renovare si nu in ultimul rand de piscina fantastica si mare! La Sky Center si, implicit, la Sky Blue Hotel & Spa chiar traiesti viata la superlativ.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.