De 14 Ani Intr-o Familie Frumoasa si Numeroasa

Pentru mine, varsta de 12 ani are o importanta deosebita. Nu stiu cum sau de ce, dar s-au intamplat multe lucruri frumoase cand aveam 12 ani. Multe intamplari care m-au marcat cumva. Atunci am calatorit pentru prima oara. In acel an mi-am intalnit pentru prima data fratii vitregi. Cred ca in vara respectiva am avut parte de primul sarut. Si tot la 12 ani am facut cunostinta cu brandul Oriflame.

 

Mama a fost cea care m-a introdus in familia Oriflame dupa ce a devenit, la randul ei, consultant. Mi-aduc aminte ca aveam un fel de ritual si in fiecare luna, dupa ce lua comenzile prietenelor sale, mergeam acasa la doamna Calugaru, care era directorul de vanzari pe Ialomita la acea vreme. Eu ma bucuram de fiecare data, desigur. Nu de alta, dar apartamentul acestei doamne era mereu plin cu parfumuri, creme, produse de machiaj, care mai de care mai colorate si stralucitoare. Era tot ce isi putea dori o proaspata adolescenta!

 

In sufrageria dansei aveam ocazia de a testa toate produsele pe care le vedeam in catalogul lunar si dupa care tanjeam sa vad cum miros, cum se vad, cum se simt. Tot acolo am descoperit parfumul Midsummer, dupa care eram innebunita pe vremea aia, perlele Giordani Gold – singurul produs de machiaj pe care ma lasa mama sa mi-l pun pe fata, balsamul multifunctional Tender Care, de care nu ma dezlipeam niciodata oriunde as fi mers, si multe alte produse care au devenit oldies, but goldies. 😀

 

Campanie 20 ani Oriflame

 

Va povestesc aceste lucruri, deoarece am aflat de curand ca anul acesta, mai exact in decembrie, Oriflame sarbatoreste 20 de ani de activitate in Romania. Ceea ce inseamna ca de 14 ani eu si mama mea facem parte din aceasta frumoasa si mare familie. Si mi se pare cu adevarat wow! Ce repede trece timpul, nu?

 

Voi cand ati intrat in familia Oriflame? Ati fost vreodata reprezentante sau doar cliente fidele? Chiar mi-ar placea sa va citesc povestile despre prima voastra interactiune cu acest brand. Sau si mai bine, puteti sa va asterneti amintirile cu Oriflame direct pe site-ul campaniei #20aniOriflame, unde veti avea sansa si sa castigati niste premii frumoase puse la bataie special cu ocazia aniversarii brandului.

 

Deci, voi cand ati facut cunostinta cu Oriflame?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.