5 Lucruri Pe Care Nu Le Stiai Despre Epilare

V-am tot povestit despre experienta mea cu tehnologia IPL in cadrul centrului de infrumusetare Nomasvello, despre tot ce trebuie sa stiti despre epilarea definitiva cu IPL, despre cum decurge o sedinta de epilare cu IPL si multe altele.

 

De cand am descoperit ce inseamna si dupa ce am vazut ce efecte minunate are, am devenit o mare fana a acestui procedeu. Eu mai am doar cateva sedinte si termin cu axilele si zona inghinala si sunt super fericita ca vara nu voi mai avea nici un stres din punctul asta de vedere. Ba chiar ma gandesc sa incep in curand sa imi fac si picioarele. 😀

 

Mi se pare cea mai usoara metoda de a scapa de parul nedorit, dar si cea mai eficienta. Timpul, banii si energia investite pentru obtinerea unei pieli fine se reduc semnificativ cu tehnica de epilare IPL, iar rezultatul este unul permanent.

 

nomasvello_infografic_IPL

 

Epilarea cu IPL nu numai ca m-a scapat de parul nedorit si de firele crescute pe sub piele, dar si de programarile lunare la salon, de teama epilarii cu ceara si iritatiile aferente. Stiu ca pretul final pare destul de mare (~8600 lei), insa ganditi-va ca acesta este platit de fapt in rate, pe parcursul unui an. Rezultatele sunt insa permanente, spre deosebire de alte tehnici de epilat. In cel mai rau caz, va trebui sa mai mergeti o data pe an apoi pentru intretinere.

 

Eu va recomand din suflet centrele de infrumusetare Nomasvello din tara, deoarece veti gasi acolo numai oameni profesionisti si amabili, care va vor raspunde cu drag oricand la intrebarile legate de epilarea definitiva cu IPL.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.