Ai grija de zeita din tine cu Fa Greek Yoghurt!

Curioase sa stiti ce zeita greceasca se ascunde in fiecare dintre voi? Fa Romania va provoaca sa faceti quiz-ul de pe Facebook si sa aflati raspunsul. Va potriviti mai bine cu inteleapta Atena sau poate cu frumoasa Afrodita? Se pare ca zeita greceasca care se potriveste cel mai bine cu personalitatea mea este curajoasa Artemis.

 

In orice caz, indiferent de rezultatul primit, Fa ne dezvaluie rasfatul perfect pentru o piele de zeita: gama Fa Greek Yoghurt. Inspirata de universul zeitelor grecesti, in care idealul de frumusete era pielea perfecta, catifelata si ingrijita, formula noii game combina proprietatile unice de hidratare ale iaurtului grecesc cu o aroma delicioasa de migdale, pentru a oferi pielii o curatare delicata.

 

 

Aceasta gama este potrivita pentru sezonul rece, cand pielea are nevoie de hidratare suplimentara si protectie impotriva factorilor externi care o agreseaza, asa cum sunt frigul, vantul sau caldura termica. Beneficiile iaurtului grecesc pentru piele sunt cunoscute inca din antichitate, acesta fiind unul dintre cele mai sanatoase, reconfortante si hranitoare ingrediente naturale.

 

Iaurtul grecesc contine de doua ori mai multe proteine decat iaurtul normal, avand astfel proprietati naturale imbogatite de calmare, regenerare si hidratare a pielii. De asemenea, continutul dublu de lactoza, minerale si acid lactic din iaurtul grecesc ajuta la protejarea pielii de factorii externi.

 

 

Noua gama Fa Greek Yoghurt este formata din gel de dus (disponibil la 250 ml – 10 lei, si 400 ml – 13 lei), sapun lichid (300 ml – 10 lei) si sapun solid (100 g – 2,50 lei).

 

Voua ce zeita v-a iesit la test?

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Ai grija de zeita din tine cu Fa Greek Yoghurt!

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.