Asimilarea, secretul unui ten mai tanar

Din cauza anumitor probleme personale, sunt cam in urma cu prezentarea noutatilor pe blog. Noroc ca exista Facebook si ca reusesc sa postez imagini cu produsele noi live, de la fata locului, cand merg la evenimentele de lansare. Unul dintre acestea a fost si cel in cadrul caruia ni s-a dezvaluit noua gama Serum Vegetal de la Yves Rocher.

 

Se pare ca expertii Cosmetique Vegetale Yves Rocher au descoperit noi modalitati de a eficientiza folosirea extractelor de plante in ingrijirea pielii. Yves Rocher este lider in cosmetica vegetala, folosind extracte botanice in produsele sale de ingrijire. Astfel, cercetarile companiei au demonstrat ca un extract natural trebuie asimilat de pielea noastra pentru a-si face cu adevarat treaba.

 

Lansare Yves Rocher Serum Vegetal

 

Vedeta din gama Serum Vegetal este Planta Vietii, si anume Ficoida Glaciala, pe care expertii Yves Rocher au studiat-o indelung. Aceasta planta, originara din zonele desertice ale Africii de Sud, se poate adapta si poate face fata oricaror conditii extreme. E rezistenta si supravietuieste, fiind cu adevarat unica si exceptionala. Asadar, datorita studiilor facute pe Ficoida Glaciala, expertii au creat NAT (Natural Assimilation Technology), pentru a ajuta pielea sa asimileze mai usor extractele vegetale din cosmetice si pentru a spori in acest mod eficienta produselor din gama Serum Vegetal.

 

Deoarece nu este de ajuns descoperirea unei asemenea plante, ci si modul prin care transmiti proprietarile sale mai departe pielii, Yves Rocher a reusit acest lucru prin crio-extractie enzimatica, pentru a optimiza asimilarea sa de catre piele. S-a obtinut astfel un extract foarte concentrat ce are o actiune intensa impotriva ridurilor. Si asa a luat nastere noua gama Serum Vegetal, ce se adapteaza tuturor tipurilor de ten si raspunde nevoilor tuturor femeilor prin cele 3 sub-game: antirid si fermitate, antirid si lifting, si antirid si luminozitate.

 

Pe langa extractul de Ficoida Glaciala, fiecare gama are in compozitie si un activ vegetal complementar. Gama Antirid si Fermitate contine extract de guma de salcam, pentru relansarea productiei de colagen si de acid hialuronic. Tenul capata un aspect mai dens si este restructurat din interior.

 

Serum Vegetal - Antirid si Fermitate

 

In gama Antirid si Lifting este adaugat extractul de catina, pentru a ajuta la relansarea sintezei elastinei. Astfel, ridurile sunt estompate, ovalul chipului este reconturat, iar elasticitatea este imbunatatita.

 

Serum Vegetal - Antirid si Lifting

 

Gamei Antirid si Luminozitate ii este asociat extractul de Oryza, ce relanseaza oxigenarea la nivelul tenului si recreeaza respiratia celulara, diminuand ridurile si oferind un plus de luminozitate.

 

Serum Vegetal - Antirid si Luminozitate

 

Noile produse Serum Vegetal sunt disponibile atat online, pe www.yves-rocher.ro, cat si in sistemul de vanzare prin corespondenta, urmand ca din luna martie sa se gaseasca si in magazinele Yves Rocher din tara.

 

Care din cele 3 game v-ar interesa cel mai mult?

 

Lots of love,

Aleka Sarah.♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.