BeYu Cosmetics Make-up Session

Miercurea ce tocmai a trecut mi-am petrecut-o intr-un loc deja familiar mie, si anume salonul Egoist de pe Mihai Eminescu. Si nu oricum, ci testand pe propria mea piele si fata produsele cosmetice BeYu, recent aparute in farmacia Remedia. Acestea sunt fabricate in Germania de compania BeYu Cosmetics and more GmbH, care face parte de fapt din grupul ARTDECO Germania.


Mi-a placut asa de mult o paleta de farduri de ochi BeYu, incat m-am lasat machiata de minunata Andreea Dragne, make-up artist la Egoist Wellness. Astfel, am avut parte de un machiaj natural, de zi; un machiaj ce mi se pare mai greu de obtinut decat un smokey eyes, sincer.


Colectia primavara-vara 2012 aduce prospetimea primaverii pe tenul feminin, imbinand nuantele reci de albastru cu auriu si roz stralucitor.
Colectia Glam rock se adreseaza femeii pasionate de moda, imbinand perfect culori stralucitoare, de la nuantele inchise clasice, umbrele smokey, pana la nuantele de gri petrol, roz si verde.
Colectia Glamour Diva este potrivita momentelor festive care necesita un machiaj special, in nuante radiante, dar in acelasi timp subtile.

Produsele BeYu se vor a fi o combinatie unica de calitate, functionalitate si estetica, fiind create din ingrediente de prima clasa, netestate pe animale, bine tolerate de piele si in conformitate cu standardele europene. Acestea sunt distribuite in Bucuresti in Farmacia Remedia de pe  Bulevardul Magheru, si ulterior se vor gasi si in cele mai cunoscute retele de distributie produse de machiaj din Bucuresti si din tara.


Ce pot spune mai mult… am petrecut o dupa amiaza colorata si plina de voie buna alaturi de cateva femei din presa si online, si de abia astept ca experienta sa se repete. 😉Lots of love,
Aleka Sarah.

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.