Bucle Premiate cu Titlul Guinness World Records

V-am mai povestit cât de mult îmi place BaByliss Paris. Sunt absolut înnebunită după ondulatoarele acestui brand, în mod special după Curl Secret. Așa că nu mă uimește campania năstrușnică pe care au demarat-o săptămâna trecută.

 

Mai exact, pe 17 septembrie, BaByliss Paris  a organizat evenimentul “Provocarea Buclelor”, ce a avut loc în zona patinoarului din cadrul mall-ului AFI Palace Cotroceni și unde timp de o oră 12 stiliști au coafat 106 doamne și domnisoare. Dacă vi se par multe persoane, ei bine, chiar au fost!

 

babyliss-paris-provocarea-buclelor

 

bucle-babyliss

 

BaByliss Paris a stabilit primul titlu Guinness World Records din România pentru cele mai multe bucle realizate într-o oră de către o echipă de 12 stiliști, cu ajutorul ondulatorului complet automat Curl Secret. Recordul a fost omologat de un reprezentant Guinness World Records după îndeplinirea tuturor condițiilor necesare. De asemenea, este prima dată când un brand de frumusețe stabilește un record în România și mai ales un record mondial în ceea ce privește buclele.

 

Astfel, BaByliss Paris a depășit recordul stabilit anul trecut in Rusia cand 97 de femei au fost coafate cu un model de ondulator de o echipa de 12 stiliști și a intrat în acest fel în Guiness Book.

 

babyliss-titlul-guinness-world-records

 

babyliss-provocarea-buclelor

 

Pe piața din România, ondulatorul complet automat Curl Secret este cel mai dorit aparat datorită rezultatelor spectaculoase. De aceea, anul acesta, BaByliss Paris a adus o nouă inovație aparatului, și anume direcția de ondulare reglabilă. Opțiunea alternativă înseamnă ondularea automată pentru o combinaţie de bucle pe dreapta şi pe stânga cu un aspect complet natural.

 

Mai multe detalii despre noul ondulator Curl Secret puteți găsi pe site-ul oficial BaByliss Paris Romania.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.