Buze de catifea: Rouge Edition Velvet de la Bourjois

Pe la inceputul anului observasem pe blogurile din strainatate un mare trend, care de abia asteptam sa apara si la noi. Este vorba de rujul lichid, un produs foarte interesant care este la fel de pigmentat precum un ruj, dar are consistenta unui gloss.

 

Si cine credeti ca a adus in Romania primul produs de acest gen? Bourjois, desigur. Rouge Edition Velvet este un ruj fluid, cu finisaj mat, care promite culoare intensa si rezistenta de pana la 24 de ore. Fata de un ruj normal, aplicarea este mult mai usoara datorita pensulei cu buretel si a formulei lejere.

 

 

 

Gama contine niste culori superbe, pentru toate gusturile, de la nuante de roz si corai pana la rosu intens. Mie personal mi-a fost greu sa ma decid care imi place mai mult dintre cele 8 culori disponibile la noi, dar in final am ales Nude-ist, Ole Flamingo si Personne ne rouge. Le puteti vedea mai jos chiar pe buzele mele.

 

Aceste rujuri nu usuca buzele, dar cum stiu ca ale mele sunt mai sensibile si se usuca putin chiar si de la cel mai hidratant ruj, am preferat sa ma dau cu crema de galbenele si apoi cu un strat fin de pudra deasupra, inainte de a aplica Rouge Edition Velvet.

 

 

 

Credit foto: Fabian Tatomirescu.

 

Noua gama Rouge Edition Velvet este disponibila de luna aceasta in magazine, fiecare ruj avand pretul recomandat de 64 de lei. Daca va tenteaza mai multe nuante, aflati ca pana in luna aprilie inclusiv, le veti gasi la un pret special de lansare, si anume 49 lei.

 

Ati incercat noul ruj? Care este nuanta voastra preferata?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Buze de catifea: Rouge Edition Velvet de la Bourjois

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.