Cele mai bune servicii de epilare definitiva, acum si in Brasov

V-am mai povestit de Nomasvello si v-am tot spus ca cel de la Unirii este centrul meu preferat de infrumusetare, unde ma simt ca acasa. De fapt, Nomasvello este cea mai mare retea de centre de infrumusetare din lume, specializata in epilare definitiva si terapii faciale ce utilizeaza lumina intens pulsata (IPL). Cu echipament si tehnologie de epilare de cea mai buna calitate, Nomasvello s-a gandit sa se extinda anul acesta si in alte orase mai mari din Romania.

 

Asadar, fetelor, daca sunteti din Brasov, va veti bucura sa aflati ca s-a deschis un astfel de centru si la voi in oras. Pe langa epilarea definitiva cu ajutorul IPL, care a fost introdusa in premiera in Romania de Nomasvello, veti putea beneficia si de tratamente de rejuvenare faciala si corporala si terapii faciale non-agresive, cu tehnologia ProSkin, care s-au dovedit a fi printre preferatele romancelor care au incercat serviciile Nomasvello.

 

Nomasvello epilare definitiva Brasov

 

Mai mult, Nomasvello Brasov a venit cu o oferta speciala pentru luna martie, cu ocazia deschiderii – doua tratamente de epilare definitiva la pret de unul, pentru urmatoarele zone: mustata, inghinal sau axile. Pentru mai multe detalii, intrati pe pagina de Facebook Nomasvello Brasov, iar pentru programari puteti suna la numarul de telefon 0744.582.028.

 

Eu chiar va recomand sa va lasati pe mana profesionistilor si sa mergeti sa va convingeti de calitatea tratamentelor intr-unul din centrele Nomasvello. 😀

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.