Coafura impecabila cu Nivea Mega Strong

Nu stiu cum sunteti voi, dar ploile din ultima vreme mi-au afectat mai degraba coafura, decat starea de spirit. Parul meu fin si moale n-are nici o sansa sa stea potolit cu atata umiditate in aer, devenind un pic frizzy.

Asa ca in aceasta perioada a trebuit sa mai adaug cateva produse in ritualul meu de ingrijire a parului, pentru a-l pastra neted, fara fire rebele. Si uite asa am descoperit noua gama de styling Nivea Mega Strong. Aceasta ofera parului fixare puternica si de lunga durata, ingrijindu-l in acelasi timp, fara a-l incarca.

Formula unica din compozitia noii game este alcatuita dintr-o combinatie perfect echilibrata de ingrediente: polimerii speciali ofera fixare de lunga durata pentru un par cu flexibilitate si volum, iar sistemul de protectie cu keratina acopera straturile naturale de keratina din firul de par, ferindu-l de agresiunea factorilor externi. Mai mult, panthenolul ingrijeste parul, prevenind uscarea sa, iar filtrele UV protejeaza impotriva razelor nocive ale soarelui.

Pe langa fixare puternica, spuma pentru par Nivea Mega Strong ofera si protectie termica. Aceasta nu lasa parul lipicios sau incarcat, dandu-i volum si forma in timp ce este coafat. Spray-ul fixativ din aceeasi gama promite fixare mega puternica pentru intreaga zi si pot spune ca se tine de cuvant. Am mers prin ploaie si vant o zi intreaga si coafura mea a rezistat fara probleme cu ajutorul acestuia.

Eu recomand cu drag aceasta gama, pe care o puteti gasi deja in magazine. Fiecare produs are pretul estimativ de 16 lei, spuma avand 150 ml, iar spray-ul fixativ 250 ml.

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.