Coming soon: They’re Real Push-Up Liner de la Benefit

Eu sunt o mare fana a brandului Benefit, asa ca nu cred ca va uimeste faptul ca ma uit constant pe Youtube sau pe site-ul lor oficial dupa noutati. Imi place sa fiu mereu printre primele persoane care afla tot ce aduce nou fiecare brand in parte, iar Benefit nu lasa de dorit, venind cu ceva aparte in fiecare sezon.

 

Vara asta s-au gandit sa lanseze probabil cea mai mare inovatie a lor, si anume They’re Real Push-Up Liner, pentru care au avut o intreaga campanie de teasing online. Daca sunteti ca mine si aplicarea unui tus de ochi este o adevarata provocare, atunci o sa va placa acest nou produs!

 

 

 

They’re Real Push-Up Liner este total diferit fata de orice alt tus de ochi existent pe piata, avand consistenta unui gel liner, integrat intr-un recipient de tip carioca/stilou. Acesta promite usurinta in aplicarea tusului, plus precizie datorita varfului inovator AccuFlex, care “imbratiseaza” efectiv linia genelor.

 

 

 

Mai are rost sa va spun ca de abia astept sa apara si la noi in Sephora? Sunt sigura ca voi reusi sa creez un cat eye look sau un kitten flick subtil in timp record cu ajutorul lui!

 

Cum vi se pare noul tus de ochi de la Benefit? Promitator?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Coming soon: They’re Real Push-Up Liner de la Benefit

  1. Pingback: Sunshine Sarah | Beauty Test Trip: They’re Real Push-up Liner

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.