Culoare si imaginatie cu noile colectii ORLY

Saptamana trecuta n-a fost numai ploioasa, ci si plina de lansari in materie de beauty, multe branduri prezentandu-si noutatile de primavara-vara in cadrul unor evenimente colorate, numai bune de alungat vremea rea.

Unul din ele a fost si cel de lansare a noilor colectii ORLY: Hope & Freedom Fest, nuantele Gel FX de primavara, spectaculosul Shade Shifter Gel FX si preview-ul colectiei de vara, Mash Up.

Despre Hope & Freedom Fest o sa va povestesc intr-un articol special, deoarece mi se pare colectia perfecta pentru acest sezon schimbator.


Gel FX este un sistem aparte de manichiura semipermanenta de la ORLY, mai exact o gama cu formula unica, plina de vitamine antioxidante A, E si pro-vitamina B5 care pastreaza unghiile nealterate de gel, mentinandu-le sanatoase si stralucitoare. Gelurile vin in 60 de nuante, iar luna asta Orly a mai adaugat cateva nuante potrivite sezonului: Hawaiian Punch, Green With Envy, Hook Up, Seashell, Orange Sorbet si Lola.


Urmatorul la rand este noul Shade Shifter din gama Gel FX. Acesta este un gel cameleonic, ce isi schimba culoarea in functie de temperatura. Astfel, la cald Shade Shifter isi dezvaluie adevarata culoare a unghiilor, iar la rece se transforma intr-o nuanta inchisa.


Nici despre Mash Up nu va voi spune prea multe acum, deoarece as vrea sa vi le prezint testate, intr-un viitor articol. Ce va pot spune, in schimb, este ca aceasta e una din cele mai delicioase colectii pe care le-am vazut pana acum! Iar, in combinatie cu unele nuante din Hope & Freedom Fest, arata genial!


Cum vi se par noile colectii ORLY? Eu una ma bucur de diversitatea culorilor si de abia astept sa le incerc pe toate!


Lots of love,
Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Culoare si imaginatie cu noile colectii ORLY

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.