Daruieste Frumusete de Sarbatori cu Nomasvello!

Asa cum ne-a obisnuit, Nomasvello ne intampina in fiecare luna cu noi oferte interesante, asa ca la finele anului 2015, centrul ne daruieste frumusete! In acest sens, Nomasvello a pregatit pachete de infrumusetare cu pana la 55% discount, pentru ca voi sa aveti parte de sarbatori senzationale.

 

Cele 3 pachete de infrumusetare la preturi speciale sunt urmatoarele:

 

Platinum, pentru un rasfat facial complet: include un tratament de albire dentara, o curatare faciala Proskin si o sedinta de LED facial hidratare. Toate acestea la numai 490 de lei, in loc de 1080 de lei  (55% discount).

 

Diamond, pentru un An Nou fara pilozitate. Pachetul contine o sedinta epilare definitiva pentru 3 zone: axila, inghinal si perineu, la 320 de lei, in loc de 405 lei (ofera 21% discount).

 

Gold, pentru un ten intinerit si frumos, chiar si fara machiaj:  o curatare faciala ProSkin, o sedinta de rejuvenare faciala, plus aplicare masca faciala. Pachetul costa 220 de lei, in loc de 355 lei (ofera 39% discount clientilor noi).

 

Oferta-Nomasvello-decembrie-2015

 

De asemenea, Nomasvello dispune de o gama larga de produse profesionale care se pot oferi cadou, ce contin acizi naturali proprii pielii si confera o ingrijire completa pentru orice tip de ten. Mai multe informatii gasiti pe www.nomasvello.ro.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.