EOTD: Electric Spark

Buna ziua, dragile mele! Sa nu va speriati, dar astazi am o surpriza excentrica pentru voi. Proiectul Eye of the Day pentru mine este un experiment foarte placut, cu ajutorul caruia mi-am exersat rabdarea si spiritul critic. Machiajele sunt facute si refacute, pana cand rezultatul seamana cu ideea de la care am inceput, iar pozele la fel, schimbam setari, lumini, pozitii si unghiuri pana cand obtinem produsul final.

 

Cateodata nu am inspiratie si sunt sigura ca se vede, alte dati am inspiratie prea multa. Propunerea mea de azi cred ca vine din placerea mea de a face machiaj pentru sedinte foto, machiaje cu personalitate. Imi plac foarte mult culorile si sunt mare adepta a sloganului “Go bold or go home”. Nu ma machiez de fiecare data cand ies din casa, dar si cand ma apuca, ma apuca rau.

 

M-am bucurat de singurul avantaj al sprancenelor blonde, si anume ca am putut sa obtin o culoare intensa doar din creion si fard. Tatuajul este obtinut cu stampiluta de la Sephora  din sezonul trecut, e “safe” si pentru aplicare pe ten si se indeparteaza fara dificultati, desi rezista cu brio la purtare.

 

 

Credit foto: Fabian Tatomirescu.

 

Pentru realizarea machiajului am folosit:

 

Baza: Too Faced Shadow Insurance

Codita: Urban Decay Psychedelic Sister

Pleoapa superioara: Urban Decay Half Truth

Pliu: Urban Decay Mugshot

Sprancene: Creion Ada roz + Urban Decay Junkshow

Mascara: Deborah – Lash Creator Volume&Care Black

 

Lots of love,

Bella & Aleka Sarah. ♥

4 Comentarii

Spune-ti parerea

4 thoughts on “EOTD: Electric Spark

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.