EOTD: Runaway Mermaid

Fetelor, sper ca ati petrecut frumos de ziua noastra! A venit timpul pentru o noua propunere de look, de data aceasta e vorba de una potrivita celor cu ochi caprui. Ma tot gandesc la machiaje cat mai grafice pentru seria noastra de Eye of the Day sau la combinatii spectaculoase de culori. De mult imi doresc sa va prezint un machiaj in nuante de verde. Am mai avut incercari, dar nu au iesit pe cat de bine mi-am dorit.

 

Am aplicat Kush pe pleoapa mobila, fix pana la pliu, iar in coltul exterior – Loaded. Pentru a face tranzitia insesizabila, am folosit pensula de shading de la Real Techniques. Arcada a ramas curata, nu am aplicat culoare peste primer si am lasat foarte bine definita linia de demarcatie.

 

Pentru ca Loaded e putin mai cald decat Kush, am aplicat deasupra irisului cu o pensula din par natural, prin tapotare, foarte putin Half Baked. Acesta fiind un auriu cald, contrabalanseaza raceala lui Kush. De asemenea, am obtinut un efect simpatic de pleoapa umeda. Ce mult imi plac fardurile jewel-toned!

 

 

Credit foto: Fabian Tatomirescu.

 

Pentru realizarea acestui machiaj am folosit:

 

Baza: Too Faced – Shadow Insurance Primer

Pleoapa mobila: Urban Decay – Kush

Coltul extern: Urban Decay – Loaded

Central pe pleoapa:  Urban Decay – Half Baked

Baza genelor inferioare: MUFE – Matte Black 04

Sprancene: Maybelline Color Tattoo 24 Hour Eyeshadow – Permanent Taupe

Mascara: Deborah – Lash Creator Volume&Care Black

 

Lots of love,

Bella & Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “EOTD: Runaway Mermaid

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.