EOTD: Shimmer Me Crazy

Am revenit cu un raspuns la solicitarea de look-uri bridal, cu un machiaj ce ar putea fi purtat si de o mireasa. Foarte recent, am reusit sa imi cumpar paleta Naked 3 si cu aceasta ocazie am incercat si primerul de la Urban Decay. Am zis ca daca am toate optiunile de culoare disponibile, ar fi cazul sa incerc Sin.

 

A iesit foarte metalizat, nu neaparat rau, dar neasteptat de stralucitor. Este un primer care face orice fard sa para shimmery, chiar si daca este mat, asa ca am zis, de ce sa incerc sa il acopar cand as putea sa il complimentez. Densitatea este buna, fiind putin mai gros decat Shadow Insurance de la Too Faced si obtine opacitate mai buna. E foarte important sa ai un primer care poate compensa pentru lipsa de pigmentare a fardului.

 

Revenind la Eye of the Day, am folosit Rockstar (aubergine cu subton rosu) si Liar (taupe), tusul preferat si gene false whispies pentru efectul de alungire al ochilor. In coltul intern nu am mai aplicat nimic, ramanand vizibil primerul shiny.  Voi incerca combinatia si cu un primer mat, sa vad cat de mult influenteaza culorile de deasupra. Deocamdata nu m-am acomodat cu primer-ele colorate si nici cu noile farduri. Zilele urmatoare, look-urile propuse vor fi preponderent Urban Decay.

 

 

Credit foto: Fabian Tatomirescu.

 

Pentru realizarea machiajului am folosit:

 

Baza: Urban Decay Primer Potion (Sin)

Colt extern: Urban Decay – Rockstar

Pleoapa mobila: Urban Decay – Liar

Codita: Bourjois Liner Feutre – Noir Violine

Sprancene: Maybelline Color Tattoo 24 Hour Eyeshadow – Permanent Taupe

Mascara: L’Oreal False Lash Wings – Black

 

Lots of love,

Bella & Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.