Exista alternativa la tratamentul cu laser?

Stiu multe femei cu varste peste 45 de ani care s-au gandit cel putin o data la investirea intr-un tratament cu laser pentru intinerirea pielii. Eu m-am opus acestei idei de fiecare data, nu pentru ca nu ar avea efect, ci pentru ca sunt de parere ca daca ai un stil sanatos de viata si daca ai grija din timp de ten si organism, nu vei mai avea nevoie de laser.

 

Dar cum nu toate au avut grija din timp de tenul lor, multe isi doresc acum o solutie rapida. Se pare ca L’Oreal le-a citit gandurile si a lansat de curand o gama anti-rid care sfideaza tratamentul laser.

 

Este vorba de Revitalift Laser X3, un produs ce a fost comparat de catre L’Oreal cu laserul fractionat CO2, o noua generatie de laser anti-imbatranire recunoscut de medici pentru efectele sale anti-rid si rezultatele pozitive asupra pielii.

 

 

Studiul clinic a fost realizat pe 50 de femei cu varste cuprinse intre 45 si 55 de ani, ce aveau semne de imbatranire similare. O parte din ele au fost supuse laserului, iar restul au testat Revitalift Laser X3 timp de 8 saptamani, dimineata si seara, pe intreaga fata.

 

Dupa cum vedeti mai jos, rezultatele sunt uimitoare. Datorita unor ingrediente active – Pro-Xylane, acid hialuronic si LHA (lipoxidroxiacizi) – s-au obtinut rezultate vizibile in ceea ce priveste estomparea ridurilor de expresie, a imbunatatirii elasticitatii si fermitatii tenului, aproape identice cu rezultatele unei sedinte de tratament cu laser.

 

 

Noua gama este formata dintr-o crema de zi, una de noapte si, desigur, o crema pentru conturul ochilor. Fiecare din acestea are pretul recomandat de 70 lei, un pret decent din punctul meu de vedere pentru o crema ce ofera astfel de rezultate.

 

 

Ce parere aveti de testul realizat de catre L’Oreal?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Exista alternativa la tratamentul cu laser?

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.