Fii o inspiratie, poarta Modern Muse!

O muza moderna este puternica si increzatoare, remarcandu-se prin feminitatea si stilul sau unic. Ea este eroina propriei vieti si se ghideaza intotdeauna dupa instinct. Spirit independent, detine un magnetism natural care atrage privirile celorlalti, inspirandu-i cu zambetul sau. Este memorabila, o forta plina de energie creativa, o adevarata inspiratie pentru ceilelati.

 

 

Asa ar fi descrisa femeia ce poarta Modern Muse, parfumul lansat recent in mod oficial de Estee Lauder pe piata, in Romania. Acesta este inspirata de dualitatea intriganta a femeii de astazi, care completeaza fiecare aspect al vietii sale dinamice, si capteaza chintesenta acesteia printr-un acord floral-lemnos.

 

Modern Muse este compus din contraste subtile si note contradictorii. In prima faza avem aroma efervescenta de iasomie, mandarina exotica, caprifoi, petale umede, tuberoza si crin, iar la polul opus regasim acordul lemnos senzual, exprimat prin mixul inovator al celor doua esente de patchouli invaluite in mireasma cremoasa a vaniliei de Madagascar, ambrei si moscului.

 

 

Abordarea creativa a constructiei olfactive a parfumului, aceea de impresie duala ofera fiecarei femei oportunitatea de a percepe parfumul in propriul mod. De aceea unele persoane vor remarca notele florale stralucitoare, in timp ce altele vor observa latura calda a parfumului reprezentata de elementele lemnoase bogate.

 

Ambalajul apei de parfum este si el unul modern, atragator. Elementul cheie al designului sticlei – funda – a avut ca sursa de inspiratie funda iconica a primului parfum Estee Lauder, Youth Dew, lansat in 1953. In ceea ce priveste culorile, rozul a fost ales pentru a evoca latura feminina si delicata a femeii contemporane, in timp ce bleumarinul semnifica emblema marcii Estee Lauder.

 

 

Parfumul este disponibil in variantele EDP de 30 ml (223 de lei), 50 ml (314 lei) si 100 ml (447 de lei) si poate fi gasit in lantul de magazine Sephora, Douglas, Marionnaud si B&B Collection.

 

Voi l-ati mirosit? Ce arome simtiti mai mult, florale sau lemnoase?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.