Guest post: Solutia rapida pentru a scapa de cearcane (review)

Lupta zilnica cu oboseala este un lucru cu care ne confruntam cu totii intr-o masura sau alta, existand persoane care reusesc sa ii reziste mai bine si persoane care sunt oarecum doborate de catre ea. Totusi, in ceea ce priveste ce anume se citeste pe fetele noastre zi de zi, pot spune ca nu toata lumea se bucura de privilegiul de a nu i se citi pe fata orele lucrate, orele nedormite, orele petrecute planuind diverse tipuri de activitati sau orele pierdute facandu-ne griji.

 

Asa cum probabil ati banuit, articolul de fata nu este unul dedicat celor care se trezesc dimineata aratand ca scoase din cutie, ci noua, celor care ni s-au format sub ochi cearcane suficient de vizibile datorate fie anumitor factori genetici (piele subtire si relativ transparenta in zona ochilor), fie oboselii care a reusit usor, usor sa ne copleseasca. Din acest motiv, la un moment dat, uitandu-ne pe internet si incercand sa gasim solutii cat mai ingenioase si convenabile ca pret, Sarah si cu mine am dat pe site-ul ProduseCosmetice.ro de o micuta mina de aur, dedicata in totalitate noua – neutralizatoarele de culoare de la brandul Make-up Studio, in nuantele Apricot si Lila.

 

 

Cele doua, asa cum ne putem da seama si din numele lor, nu promit sa faca minuni cu privire la acoperirea totala a cearcanelor sau sa le reduca in timp (precum un tratament), ci au simplul rol de a neutraliza unele culori si de a functiona ca baza pentru produsele de machaj pe care le folositi in mod uzual.

 

Cel in nuanta Apricot este dedicat persoanelor ce au cearcane albastrui si celor care au pe fata nuante de galben sau gri (asupra carora produsul are efect de reimprospatare), iar cel in nuanta Lila este dedicat persoanelor cu cearcane galbene. Trebuie mentionat ca cele doua neutralizatoare nu se folosesc strict pentru zona ochilor, ci pot fi utilizate pentru orice zona a fetei in care culoarea nu este uniforma.

 

 

In ceea ce priveste experienta mea personala cu acest produs, pot spune ca initial nu aveam asteptari prea mari, dar fiind vorba de o recomandare de la Sarah m-am hotarat sa ii dau o sansa. La o prima utilizare, neutralizatorul de la Make-up Studio era foarte fluid si parea ca nu va reusi mare lucru, iar cand am observant ca dupa aplicare pielea din zona ochilor devenea rosiatica (de parca as fi plans cateva saptamani), deja imi pierdusem speranta.

 

Totusi, am urmat in continuare indicatiile si am aplicat peste neutralizator fondul de ten. De abia atunci am putut vedea schimbarea majora care avusese loc pe fata mea. Era prima oara cand nu foloseam corector, dar carcanele mele deja nu mai erau atat de vizibile. Iar dupa aplicarea corectorului chiar nu se mai vedeau aproape deloc.

 

Nuanta lila, asa cum era de asteptat, a starnit la randul ei impresii pozitive, micutele cearcane pe care le are Sarah din cand in cand putand fi ascunse mai usor utilizand produsul tot inainte de a aplica fondul de ten.

 

Gama de neutralizatoare de culoare de la Make-up Studio include pe langa nuantele mentionate anterior si alte tonuri precum Peach, Green, Blue, Mint si White, ce sunt disponibile pe www.produsecosmetice.ro si au pretul de 40,62 lei fiecare.

 

Voi le-ati incercat?

 

Articol scris de Ilinca Hoinic.

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Guest post: Solutia rapida pentru a scapa de cearcane (review)

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.