Hai in echipa mea de IT Girls!

Dragelor, stiti ca va tot spuneam cat de mult imi plac brand-urile care au campanii si proiecte interesante… Ei bine, L’Oreal se incadreaza perfect in top, motiv pentru care vrea sa va povestesc putin despre cel mai recent concurs de-al lor.

 

Este vorba de un concurs ce se desfasoara pe pagina de Facebook L’Oreal Professionnel Romania inca de la inceputul lui septembrie si care implica descoperirea look-urilor must-have ale toamnei. Aveti aici tab-ul special, in cazul in care nu l-ati descoperit inca.

 

Iata unul dintre cele 3 IT looks propuse, care e de altfel si preferatul meu – onduleuri retro auriu rose.

 

 

Este un concurs cu doua sectiuni si premiile sunt destul de tentante. Regulamentul este destul de maricel si complicat de citit, asa ca m-am gandit sa vi-l prezint pe scurt.

 

Pana pe 31 octombrie ne putem forma echipe de IT Girls. In caz ca nu aveti deja o echipa si vreti sa fiti intr-a mea, anuntati-ma in comentarii si facem echipa impreuna. Fiecare echipa are 3 membri: un initiator si 2 prietene. Liderul echipei alege din cele 3 look-uri propuse pe cel care i se potriveste, desemnand pentru celelalte 2 look-uri una dintre prietene. Cand prietenele accepta invitatia de a intra in joc si look-ul propus pentru ele, echipa este completa si intra in tragerea la sorti (o excursie la Paris pentru 2 persoane pentru liderul echipei si seturi de produse profesionale pentru ingrijirea parului pentru celelalte 2 membre).

 

 

Dar asta nu e tot, pentru ca fiecare dintre membrele echipei poate initia la randul ei propria echipa si sa propuna sa intre in joc altor 2 prietene. Astfel, va avea sansa sa castige excursia la Paris, pe langa sansa de a castiga seturi de produse profesionale.

 

De asemenea, liderii echipelor pot castiga saptamanal seturi de produse profesionale (4 castigatori pe saptamana), iar la final intra in tragerea la sorti pentru excursia la Paris.

 

Si pentru a face concursul si mai interesant, de la 1 octombrie s-a lansat si sectiunea speciala pentru coafori. Acestia isi inscriu in aplicatie interpretarile look-urilor propuse si primesc voturi de la sustinatori. Eu va recomand sa va votati si voi preferatul, deoarece toti cei care voteaza intra in tragerea la sorti pentru o transformare de look realizata de unul dintre Coaforii Ambasadori L’Oreal Professionnel.

 

In cazul in care va intrebati ce castiga coaforul care aduna cele mai multe voturi in aplicatie, este vorba de un beauty case complet, iar marele castigator, desemnat de juriu, va avea ocazia sa participe la Haute Coiffure Francaise 2014.

 

 

Acum vine cel mai important detaliu: cine vrea in echipa mea de IT Girls? Echipele au doar 3 persoane, dar in caz ca sunteti mai multe doritoare, puteti crea echipe intre voi. Eu va astept raspunsul intr-un comentariu la aceasta postare, impreuna cu profilul vostru de Facebook, deoarece trebuie sa va dau add pentru a va putea intoduce in echipa.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

L.E.: Mi-am completat echipa, va multumesc! 🙂

7 Comentarii

Spune-ti parerea

7 thoughts on “Hai in echipa mea de IT Girls!

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.