Hai in Familia Nomasvello!

Am observat de-a lungul anilor ca de multe ori cifrele imi vorbesc mai mult decat cuvintele sau imaginea unui brand. Nu va ganditi la bani, ca nu despre asta e vorba. 😀 Ma refer aici la tot ce poti spune despre o companie in numere: cati ani de la lansare are, in cate tari se gaseste, cati clienti au si multe altele. Simt ca aceste detalii sau mai degraba faptul ca le cunosc imi ofera respect si incredere in brandul respectiv.

 

Asa mi se intampla si cu Nomasvello, companie in care am deja incredere de mai bine de 2 ani si care se dezvolta frumos si rapid in Romania. Va povesteam prin aprilie ca s-a deschis centrul Nomasvello Iasi si apoi Nomasvello Ploiesti, iar luna trecuta s-au extins cu inca doua centre in Bucuresti. Si, desigur, nu se opresc aici. Acum Nomasvello cauta noi parteneri pentru deschiderea de unor saloane in alte orase mari din tara: Pitesti, Arad, Timisoara, Constanta, Mures si Sibiu.

 

Informatii Nomasvello

 

Revenind la cifre, aveti idee cate centre Nomasvello avem in Romania? Va spun eu: 20 de centre deschise in doar 5 ani, in 12 orase din tara. Mai mult de atat, Nomasvello este cea mai mare retea de centre de infrumusețare din lume, specializata in epilare definitiva si terapii faciale ce utilizeaza lumina intens pulsata (IPL). Cum va suna 1200 de centre in lume si peste 1 milion de clienti in retea?

 

Mie deja imi creste inima de bucurie si mandrie cand stiu ca fac parte din aceasta mare familie. Pentru ca asta mi se pare ca e Nomasvello de fapt – o familie, care te asteapta mereu, luna de luna, cu bratele deschise. Si cu multe oferte simpatice, desigur! 😀

 

Oferta octombrie Nomasvello

 

Apropo de asta, nu uitati de oferta lunii octombrie! Au mai ramas doar cateva zile in care, la fiecare 399 de lei investiti in centrul Nomasvello preferat, vi se ofera un tratament facial cadou, la alegere intre: curatarea faciala ProSkin, epilare definitiva fata, tratament antirid, tratament pete sau tratament acnee. Suna bine, nu?

 

Asadar, haideti si voi in familia Nomasvello!

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.