Hydreane BB Cream – pentru un ten sensibil

Saptamana trecuta a fost una plina de surprize, cu evenimente simpatice si produse noi, pe care de abia astept sa le incerc. Cel mai nou lansat este un alt BB Cream, de data aceasta de la La Roche-Posay.

Hydreane BB Cream este totusi diferit fata de restul deoarece este primul BB Cream ce contine apa termala, fiind astfel dedicat tenului sensibil, spre bucuria mea. Pe langa formula bazata pe apa termala, contine pigmentii corectori si iluminatori pe care ii ofera un Blemish Balm. Astfel, noul BB hidrateaza si calmeaza pielea sensibila datorita concentratiei ridicate de seleniu din apa termala La Roche-Posay. 


Ce m-a incantat personal a fost faptul ca se poate gasi si intr-o nuanta deschisa, ce nu are subton galben. Avand tenul foarte deschis, restul BB-urilor imi ofera un aspect oarecum patat din cauza subtonului. Mai mult, textura sa este una fluida, usor de aplicat chiar si in cantitati mici.

Ca si restul produselor acestui brand, Hydreane BB Cream este non-comedogenica si nu are parabeni, iar incepand cu luna noiembrie o veti putea gasi in farmacii la pretul recomandat de 62 lei.


Tot la evenimentul de lansare Hydreane BB Cream am avut ocazia sa-l cunosc pe “Alex de la L’Oreal”, care ne-a povestit despre o alta supriza ce La Roche-Posay o pregateste fanilor sai. Dar daca vreti sa aflati mai multe, stati cu ochii zilele astea pe pagina lor de Facebook.


Voi care credeti ca e marea supriza? 🙂


Lots of love,
Aleka Sarah.

4 Comentarii

Spune-ti parerea

4 thoughts on “Hydreane BB Cream – pentru un ten sensibil

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.