Idealia – pielea ideala nu mai este un vis

Zilele trecute am participat la lansarea unei noi creme de fata Vichy, si anume Idealia. La eveniment au fost invitati Andreea Esca si Olivier Hoeppe, general manager L’Oreal Romania, care ne-au vorbit de cat de important este sa avem un ten sanatos si radiant.


Din prezentarea Vichy, am aflat ca brandul a facut un studiu unic in lume, la care au participat femei de pe 4 continente, ce a dezvaluit ca pentru cele mai multe femei pielea ideala inseamna: culoare uniforma, minim de riduri si ten neted.

Cu un singur gest, Idealia restabileste, strat dupa strat, comportamentul pielii sanatoase la toate nivelurile: celular, pigmentar si vascular. Pielea fetei devine luminoasa si uniforma, ridurile sunt diminuate si formarea noilor riduri este incetinita, iar relieful pielii devine mai catifelat.


Datorita progreselor in cercetare, Vichy poate raspunde astazi unei provocari ambițioase: sa ofere tuturor femeilor posibilitatea de a avea pielea ideala, pielea la care au visat dintotdeauna.

Ingredientul secret este Kombucha, un concentrat puternic de ceai negru, recunoscut din vechime de catre medicina asiatica pentru proprietatile sale antioxidante si tonifiante. Kombucha are un puternic efect anti-imbatranire si este obtinut printr-un procedeu biotehnologic unic si exclusiv.


Tot la acest eveniment am aflat ca Vichy are o noua imagine. Aceasta este reprezentata de actrita si manechinul Marie-Ange Casta, sora mai mica a celebrei Letitia Casta. Cu ochii sai mari, verzi si trasaturi fine, Marie-Ange Casta este chintesenta prospetimii si intruchiparea “pielii ideale”.

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Idealia – pielea ideala nu mai este un vis

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.