Lancome a lansat un rimel semi-permanent

Intr-o lume in care gasim tot felul de produse si servicii semi-permanente, nu e de mirare ca un mare brand international s-a decis sa creeze un rimel cu aceeasi caracteristica. Este vorba de cea mai recenta lansare Lancome – Cils Tint, un rimel super rezistent, care tare mi-ar fi folosit acum un an, la o nunta de 3 zile si 3 nopti. Da, ati citit bine, acest rimel semi-permanent se poate mentine foarte bine pe gene timp de 72 de ore, fara retusuri.

 

De unde a venit ideea acestui produs? Deoarece cred ca sunt foarte putine femei care nu au cel putin un rimel in portfard si, desi nici un machiaj nu e complet fara rimel, concluziile unei cercetari mai vechi arata ca femeile aleg sa nu foloseasca acest produs in weekend sau in vacante. Motivul: fie din comoditate, fie ca sa faca o pauza de cateva zile pentru a nu agresa genele prea tare.

 

 

Astfel, Lancome s-a inspirat dintr-o tehnica profesională – vopseaua semi-permanentă pentru gene – si a creat un produs ce combina colorarea genelor cu ingrijirea acestora.  Ce promite Cils Tint? O textura noua, ce rezista pana la 3 zile pe gene, si senzatia de gene nemachiate. Mai mult decat un rimel waterproof, acesta se tine bine pe pozitii pe ploaie, vant si soare, avand in acelasi timp grija de gene.

 

Si daca tot vorbeam de formula sa, Cils Tint se diferentiaza de un rimel traditional prin faptul ca nu contine nici un fel de ceara si are o textura foarte fluida, asemenea cernelii. Formula contine ingrediente active care lasa genele suple si intarite: ulei de trandafir, ceramida R si D-panthenol. Cat despre demachierea lui, acesta se poate da jos cu ajutorul unui demachiant bifazic pentru ochi.

 

 

Cils Tint poate fi gasit in magazine incepand cu aceasta luna. Acesta contine 6,5 ml de produs si are pretul recomandat de 159 de lei. La cum imi pica pe obraji aproape orice rimel in aceasta perioada, chiar sunt extrem de curioasa de ce poate sa faca Cils Tint. Atat de curioasa incat va fi primul rimel caruia ii voi dedica un review pe blog.

 

Voi ce parere aveti despre acest nou produs?

Sunteti la fel de curioase ca mine?

 

Lots of love,
Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.