Lansarea saptamanii: Nivea Q10 Plus Serum Pearls

Perlele au fost mereu recunoscute drept simbol al luxului, exclusivitatii si rafinamentului datorita calitatilor deosebite ce pot transforma orice femeie intr-o adevarata ambasadoare a stilului. In timp ele au devenit o sursa autentica de inspiratie pentru industria frumusetii dupa ce brandurile de ingrijire a tenului sau de machiaj le-au imprumutat forma pentru a da nastere unor produse premium.

Nivea transforma fascinatia perlelor intr-un lux accesibil si lanseaza un serum anti-rid revolutionar: Nivea Q10 Plus Serum Pearls, ce contine perle care se activeaza in momentul dispersiei, oferind tenului cea mai activa ingrijire in lupta pentru prevenirea si combaterea ridurilor.

Lansare Nivea 2015

Formula produsului combina intr-un mod unic trei ingrediente esentiale tenului: coenzima Q10, acidul hialuronic si creatina, substante ce asigura regenerarea si intinerirea celulelor pielii cu fiecare aplicare. Serumul are la baza o tehnologie unica, datorita perlelor ce incapsuleaza cea mai mare concentratie de coenzima Q10 din gama Nivea. Aceasta joaca un rol important in protejarea tenului impotriva radicalilor liberi, oferindu-i luminozitate si prevenind, in acelasi timp, aparitia ridurilor.

Datorita texturii lejere, serumul Nivea Q10 Plus Serum Pearls poate fi integrat in rutina zilnica de ingrijire a tenului, o data sau de doua ori pe zi, inaintea folosirii cremei de zi sau de noapte, sau poate fi folosit independent datorita concentratiei puternice de ingredient activ.

Nivea Q10 Plus Serum Pearls

Gama Nivea Q10 Plus

Noul serum de la Nivea poate fi gasit in magazine incepand cu aceasta luna, avand pretul recomandat de 45 de lei.

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Lansarea saptamanii: Nivea Q10 Plus Serum Pearls

  1. Constantin Roxana Valentina

    Mersi pentru vestea buna:D Vreau sa ii ofer si eu mamei Nivea Q10 Plus Serum Pearls, pretul este accesibil avand in vedere rolul important pe care il are in protejarea tenului impotriva radicalilor liberi .

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.