Lansarea Saptamanii: Pantene Pro-V si Noile Sale Formule

Uscarea artificiala, pieptanarea incorecta, instrumentele de styling, colorantii chimici – acestea sunt doar cateva din factorii care determina deteriorarea parului nostru. Este usor de inteles de ce parul ajunge sa fie uscat, fara stralucire si, cateodata, lipsit de viata. Totusi, de ce sa ne multumim cu putin cand putem sa avem mult mai mult?

 

Pantene Pro-V este renumit pentru inovatiile aduse in ingrijirea parului: primul sampon 2in1, primul sampon care ofera si ingrijirea unui balsam, numeroase imbunatatiri ale formulei de produs de-a lungul a 70 de ani de existenta. Acesta este motivul pentru care este brandul de ingrijire a parului preferat de femeile din intreaga lume.

 

Relansare Pantene

 

Relansare Pantene Pro V

 

In ultimii ani, cativa experti din cadrul Institutului Pantene de Cercetare in domeniul ingrijirii parului au efectuat teste clinice pentru a determina care sunt efectele a nu mai putin de 8000 de spalari pe parul a 450 de femei din multiple tari. Rezultatul? Antioxidant Damage Blockers, un sistem de stopare a degradarii parului care foloseste in formula sa antioxidanti. In consecinta, Pantene Pro-V este primul brand global de ingrijire a parului care isi reformuleaza toate sampoanele din portofoliul sau de produse pentru a include acest nou sistem de protectie. Acesta opreste deteriorarea oxidativa Si protejeaza proteinele vitale ale parului, pentru ca acesta sa devina mai puternic, vizibil mai sanatos si mai frumos.

 

Noua formula contine EDDS – un “magnet mineral” ingenios care vizeaza, capteaza si ajuta la neutralizarea cuprului din apa cu care ne spalam parul. In felul acesta, procesul de degradare este oprit inainte sa inceapa. De obicei, EDDS se gaseste doar in sampoanele de nisa – de exemplu, cele destinate inotatorilor. Pantene este primul brand de ingrijire a parului care utilizeaza aceasta tehnologie pentru intreaga sa gama de sampoane.

 

Si pentru ca inovatia Pantene nu se putea opri doar la linia sa de sampoane, si balsamurile incorporeaza o noua tehnologie. Exprimata succint, aceasta se numeste Histidina. Histidina este un aminoacid existent in mod natural, care pastreaza sanatatea naturala a firului de par. Aceasta patrunde adanc in structura lui, unde incapsuleaza si reduce impuritatile din interiorul fibrei.

 

Combinate in ritualul de ingrijire, tehnologii inovatoare din samponul si balsamul Pantene Pro-V promit un par mai puternic, vizibil mai sanatos si stralucitor, spalare după spalare. Histidina din balsamul de par lucreaza impreuna cu tehnologia de stopare a deteriorarii (EDDS) din sampon, pentru o dubla protectie impotriva impuritatilor minerale.

 

Laura Cosoi si Pantene

 

Mai mult, pentru ca toate aceste noi revolutii tehnologice aveau nevoie de o abordare complet noua, Pantene a optat pentru un ambasador de brand la inaltimea provocarii: Laura Cosoi. Actrita, autoare de carti si blogger – pentru a aminti doar cateva dintre virtutile ei profesionale – ea este expresia perfecta a promisiunii de brand Pantene: parul sanatos este un par fara limite.

 

De asemenea, fiti cu ochii pe Laura, deoarece aceasta colaborare va lua si forma unei carti. Aceasta noua abordare a unei campanii va detalia fiecare inovatie Pantene Pro-V: secretele din spatele parului sanatos, inovatiile de produs, 70 de ani de istorie a acestui brand. Ca urmare a succesului obtinut cu primul sau proiect editorial, aceasta noua carte intitulata “Cartea Parului Sanatos” va aborda tematica din perspectiva unor serii de sfaturi practice, menite sa le ajute pe femei sa inteleaga importanta unui par sanatos.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.