L’Extase, o apa de parfum erotica de la Nina Ricci

Dupa toata nebunia cu Fifty Shades of Grey, cred ca ne este clar ca tot anul vom avea parte de noutati in materie de beauty si fashion care vor avea legatura oarecum cu latura erotica a femeii. De aceea, nici Nina Ricci nu s-a lasat mai prejos si surprinde visele si dorintele cele mai asunse ale unei femei intr-o sticluta de parfum.

Noul parfum Nina Ricci L’Extase este personificarea femeii moderne, ce isi rezerva dreptul de a experimenta placerea prin toate simturile. Placerea de a fi surprinsa, starnita, coplesita. O feminitate ce abunda de senzualitate. Este ea insasi, naturala, chiar si atunci cand nu poarta nimic. De fapt, in special atunci cand nu poarta nimic. 😉

Lansare Nina Ricci L'Extase

Memorabila si cu o identitate clara, L’Extase este prima creatie a parfumierului Francis Kurkdjian pentru casa Nina Ricci. Parfumul evoca dorintele cele mai ascunse ale femeilor, fiind un portret carnal ce inforeste simturile. Format din doua acorduri, unul puternic si altul misterios, acestea se seduc unul pe celalalt.

Acordul proaspat de trandafir este oferit de amestecul buchetelor de petale albe si notelor de tradafiri naturali, condimentat cu note de piper roz, asemenea unei atingeri satinate. Apoi, se dezvaluie o umbra de Mosc, inotoxicant si incitant, cu note de benzoina de Siam si lemn de cedru de Virginia, ce sunt prinse subtil intr-o rasuflare de mosc si ambra.

Parfum Nina Ricci L'Extase

Laetitia Casta este imaginea noului parfum Nina Ricci. Ea pare libera si instinctiva, denotand o senzualitate absoluta. Pentru noul vis Nina Ricci, vocea ei invita femeile sa isi elibereze dorintele si sa experimenteze cele mai ascunse placeri pana la atingerea extazului.

Noua apa de parfum Nina Ricci L’Extase este disponibila in parfumerii incepand din luna martie. Pretul recomandat pentru varianta de 50 ml EDP este de 339 de lei.

Eu de abia astept sa incerc parfumul! Dar voi?

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “L’Extase, o apa de parfum erotica de la Nina Ricci

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.