L’Oreal Paris lanseaza Collection Exclusive Pure Reds

Fiecare femeie viseaza sa gaseasca rujul rosu perfect pentru ea. Stiu ca rosu nu este o culoare usor de purtat pe buze, de aceea poate unele dintre noi ne si ferim uneori de aceasta. Astfel, pentru ca toate femeile trebuie sa indrazneasca sa poarte toate culorile pe buze, Collection Exclusive ne propune o alta colectie in fiecare an.

 

 

Dupa nuante nude, L’Oreal Paris creeaza Pure Reds: 7 nuante de rosu mat menite sa ofere fiecarei femei culoarea care sa ii scoata in evidenta frumusetea. Toata experienta make-up artistilor a fost folosita pentru a crea aceste culori unice, cu o formula mata exceptionala de o intensitate care iti taie rasuflarea.

 

Astfel, de acum puteti sa nu va mai feriti de rosu niciodata! Collection Exclusive Pure Reds este ultra feminina la cel mai ridicat nivel de eleganta pentru ca fiecare femeie sa isi gaseasca culoarea care i se potriveste. Mai mult, rujurile din colectie sunt mate si hidratante, continand particule de catifea, pigmenti puri si ulei de jojoba.

 

 

 

De asemenea, fiecare nuanta de rosu din cele 7 este inspirata de cate o ambasadoare L’Oreal Paris si vine acompaniata de o nuanta potrivita de lac pentru unghii. Ce poate fi mai minunat? Rujul Color Riche Pure Reds are pretul recomandat de 55 de lei, in timp ce fiecare lac de unghii Le Vernis este 15 lei.

 

Nu stiu ce parere aveti voi, dar mie imi plac aproape toate, iar in mod special nuantele de rosu Julianne, Freida si Blake, atat in ceea ce priveste rujul, cat si lacul pentru unghii. Pe voi care va incanta?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

3 Comentarii

Spune-ti parerea

3 thoughts on “L’Oreal Paris lanseaza Collection Exclusive Pure Reds

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.