LUXE de la Avon

Femeile vor sa fie si vor fi mereu rasfatate. Fie ca se va intampla printr-o seara romantica in doi, fie printr-un buchet de flori sau o simpla iesire la cafea, acestea au mereu parte de atentie si primesc ceea ce-si doresc.

Eu am primit un altfel de rasfat luna trecuta, din partea Avon, si anume o seara ca-ntre fete la sediul lor, unde am avut ocazia de-a face cunostinta cu noua gama de make-up LUXE, cu parfumul City Rush si cu o colectie impresionanta de rochii Nissa, special creata cu ocazia lansarii LUXE.


LUXE este prima gama de machiaj de lux lansata Avon. Aceasta intruneste ingrediente rare, pretioase, care sa respecte pielea fiecarei femei. De la diamantele negre la safirele albe, de la matase la delicata orhidee, toate te vor ajuta sa ai o aparitie de neuitat.

Ambasadoarea colectii este nimeni alta decat Loredana Groza, iar imaginile campaniei cred ca surprind foarte bine machiajul pe care l-am putea obtine cu produsele LUXE.


Simplitate si eleganta – asta imi denota mie LUXE si am incercat sa transpun aceste doua caracteristici si prin sedinta foto oferita de Avon. Am fost machiata cu LUXE, parul mi-a fost coafat de catre stilistii Gett’s, iar rochia purtata de mine face parte din colectia Avon Luxe for Nissa, ce se regaseste in magazinele Nissa din tara.

Colectia LUXE cuprinde 8 produse: mascara, trusa de fard de pleoape disponibila in 6 nuante, contur de ochi, ruj in 15 nuante, luciu de buze in 10 nuante, fond de ten, pudra compacta si un pandantiv cu luciu de buze.

Eu zic ca aceasta gama ar putea fi un cadou perfect de Sarbartori.
Voi ce parere aveti?


Lots of love,
Aleka Sarah.

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “LUXE de la Avon

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.