#ManiFriday: Art Attack – Sephora

Stiu ca in ultimele doua saptamani am cam uitat de ManiFriday, dar azi revin cu forte proaspete si unghiute fresh si colorate. De fapt, sa va spun drept, am vreo 2-3 serii de poze cu manichiurile mele din ultima vreme, doar ca nu am avut efectiv timp sa scriu despre ele. Inca sunt de parere ca ziua ar trebui sa aiba cel putin 36 de ore, ca sa pot avea timp de tot ce imi propun.

 

Dar hai sa trecem la subiectul articolului, si anume nuanta 88 Art Attack! din gama de lacuri de unghii Color Hit de la Sephora. Am primit-o la evenimentul de lansare a noilor colectii de vara Sephora si, in prima faza, nu credeam ca o voi purta vreodata. Acum parca nu ma mai pot dezlipi de ea!

 

 

In caz ca nu stiati, colectia Color Hit contine peste 80 de oje in culori care mai de care mai uimitoare, ce promit o mare putere de acoperire si rezistenta de lunga durata. Art Attack are o frumoasa nuanta de verde praz, iar ceea ce imi place cel mai mult la ea este faptul ca are particule mici si fine de sclipici auriu, ce se vad tare frumos la lumina naturala.

 

 

 

Cat despre rezistenta, oja aplicata in doua straturi s-a pastrat chiar foarte bine pe unghii timp de mai bine de 5 zile, fara sa-si piarda din stralucire si fara sa se toceasca la varfuri. Trebuie sa mentionez totusi ca am folosit si base coat si top coat, cum fac in general la toate manichiurile.

Lacurile de unghii Color Hit vin in sticlute de 5 ml, fiecare avand pretul de 19 lei, si pot fi gasite in orice magazin Sephora din tara.

 

Voi cum v-ati colorat unghiutele saptamana asta?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

5 Comentarii

Spune-ti parerea

5 thoughts on “#ManiFriday: Art Attack – Sephora

  1. Iulia

    Am împrumutat-o de la Sarah în secunda în care am văzut-o (cause I’m a leech like that ^^) și e minunată. Pe lângă complimentele primite, am impresia ca merge cu orice ținută – în mod bizar, considerând nuanța vie. Mai presus de toate, e veselă și-mi amintește de Shrek ^^

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.