#ManiFriday: Gourmandise – Les Blancs

Va povesteam in ultimul articol din seria ManiFriday despre noile lacuri de unghii Les Blancs de la L’Oreal Paris. Ei bine, nu m-am putut abtine sa incerc doar o singura culoare din cele 7 disponibile la noi, asa ca azi va voi prezenta nuanta 859 Gourmandise, un lila pastel tare frumos.

 

Cred ca aceasta este preferata mea, pentru simplul fapt ca imi inspira primavara. Mi-aduce aminte de ciresii infloriti si chiar se potriveste si cu inelul meu cu floare de cires de la Pandora. Imi mai place nuanta lila si pentru ca are reflexii fie roz, fie albastru dechis, depinzand de lumina la care este expusa oja.

 

 

 

Mai are rost sa zic ca, fiind vorba de o culoare foarte deschisa si delicata, arata bine la orice tinuta sau ocazie? Nuantele acestea pastelate, aproape albe, mi se par foarte elegante si totusi jucause si usor de purtat.

 

Cum ziceam si in articolul trecut, Les Blancs se comporta foarte bine pe unghii, rezistand cel putin 5 zile, daca nu mai mult. Doua straturi sunt de ajuns pentru o culoare uniforma, dar eu obisnuiesc sa folosesc si base coat si top coat la orice manichiura.

 

Lacurile de unghii Les Blancs de la L’Oreal Paris costa 15 lei fiecare si le puteti gasi in marile lanturi de magazine din tara.

 

Voi ati incercat vreo nuanta din colectia Les Blancs?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

6 Comentarii

Spune-ti parerea

6 thoughts on “#ManiFriday: Gourmandise – Les Blancs

  1. Pingback: Sunshine Sarah | #ManiFriday: Ocean Porcelaine – Les Blancs

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.