#ManiFriday: Maison Paris s-a mutat in casa noua

Am facut cunostinta cu salonul de manichiura Maison Paris acum un an, cand m-am hotarat sa le incerc serviciile. Mi-a placut foarte mult cum lucreaza fetele de acolo, asa ca a ramas my go-to place cand am nevoie de o manichiura rapida. De curand, acesta s-a mutat intr-o casuta noua, mult mai spatioasa si foarte aproape de vechea adresa. Acum puteti gasi salonul pe strada Constantin Aricescu, dar la numarul 20 in loc de 18.

 

Noua locatie este la fel de cocheta si primitoare, fiind o adevarata oaza de relaxare. Am fost recent acolo si am optat pentru o manichiura clasica si am incercat pentru prima oara lacul de unghii Sally Hansen. Rezultatul a fost, ca de obicei, minunat si oja s-a pastrat frumos in jur de 4-5 zile.

 

Maison Paris 1

 

Maison Paris 2

 

Maison Paris 6

 

Ce e nou, in schimb, la noul salon, este zona de masaj, la care ma uitam cu jind cand am fost in vizita. Deja imi imaginam cum ar fi sa ma rasfat cu un masaj de relaxare, care sa ma faca sa uit de stresul adunat la sfarsitul saptamanii. Dar asta nu e tot. Maison Paris ofera si masaje cu efect curativ: drenaj limfatic, reflexoterapie, masaj anticelulitic, masaj terapeutic sau de tonifiere.

 

Astfel, puteti sa va faceti unghiile si in acelasi timp sa aveti grija de corpul vostru si sa scapati de dusmanul frumusetii si cosmarul oricarei femei, si anume celulita. Aceasta poate fi prevenita sau chiar inlaturata prin serviciile de masaj specializat de la Maison Paris, atata vreme cat va luati masurile de siguranta din timp. Dremajul limfatic se face pe picioare si abdomen, acestea fiind zonele cele mai expuse la celulita si retentie de apa.

 

Dupa prima luna de tratament veti arata din nou ca o Afrodita contemporana datorita rezultatelor deja vizibile: reducerea aspectului de coaja de portocala, slabire in circumferinta, eliminarea celulitei, oxigenarea organismului si imbunatatirea elasticitatii pielii. Un alt rol al drenajului limfatic este folosirea acestuia pe post de tratament de reumatism, pentru cicatrizarea ranilor postoperatorii, arsuri, faringita, sinuzita, amigdalita.

 

Maison Paris 3

 

Maison Paris 4

 

Maison Paris 5

 

Pe de alta parte, reflexoterapia este mai mult decat un simplu mesaj de relaxare. Prin masarea anumitor parti ale corpului durerea organelor ce sunt interconectate direct cu ele poate ceda. Reflexoterapia are rol profilactic, mentinand sanatatea celor care recurg periodic la ea. De asemenea are rol curativ, ducand la ameliorarea si vindecarea multor afectiuni fara tratament medicamentos.

 

Daca lucrati intr-un mediu destul de static si petreceti multe ore la birou, in fata calculatorului, ca mine, programarea la masaj ar trebui sa existe pe lista voastra de activitati. Actiunea masajului asupra corpului are numeroase efecte benefice: contribuie la o buna circulatie a sangelui, stimuleaza si reface activitatea musculara, relaxeaza si activeaza intregul organism, diminueaza incordarea nervoasa, creeaza un efect linistitor asupra organismului, combate oboseala, scade durerile si contracturile musculare.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “#ManiFriday: Maison Paris s-a mutat in casa noua

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.