#ManiFriday: Menthe Glace – Les Blancs

N-a venit bine primavara, ca eu deja tind sa port numai nuante fie pastelate, fie foarte colorate. Am trecut la hainutele mai subtiri si pline de viata, mi-am improspatat machiajul cu niste rujuri in culori aprinse, iar acum a venit timpul pentru o schimbare si pentru unghiutele mele.

Asadar, azi am incercat o nuanta delicioasa din noua colectie de lacuri de unghii Les Blancs de la L’Oreal Paris. Este vorba de oja cu numarul 853 Menthe Glace, un verde menta foarte deschis. Ca orice oja L’Oreal, este indeajuns sa aplic doua straturi si culoarea se vede perfect, este uniforma si rezista pe unghii cel putin 4-5 zile.

Colectia Les Blancs este formata din 7 tonuri albe sofisticate si de-a dreptul apetisante. Pe langa Menthe Glace, mai avem Lemon Meringue, Golden Coquillage, Gourmandise, Peach Neglige, Pistachio Drage si Ocean Porcelaine.

Toate nuantele din aceasta serie de lacuri de unghii de la L’Oreal mi se par moderne, usor de purtat si foarte distractive, acum ca in sfarsit avem si noi parte de soare. Iar pretul lor este unul foarte bun: 15 lei.

Voi ce nuante ati alege din colectia Les Blancs?

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

4 Comentarii

Spune-ti parerea

4 thoughts on “#ManiFriday: Menthe Glace – Les Blancs

  1. Pingback: Sunshine Sarah | #ManiFriday: Gourmandise – Les Blancs

  2. Pingback: Sunshine Sarah | #ManiFriday: Ocean Porcelaine – Les Blancs

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.