Maybelline te invita sa arati senzational de #SensationalFriday!

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu mereu cand imi cumpar hainute, pantofi sau accesorii noi, obisnuiesc sa le “inaugurez” intr-o zi de vineri. De ce? Deoarece in timpul saptamanii lucrez si, cum eu lucrez de acasa, abia de vineri incolo reusesc sa ma scot in lume, ca sa zic asa. Astfel, cu aceasta ocazie, ies mereu in oras cu ce am mai bun: un outfit si un make-up impecabile.

Si se pare ca nu sunt singura care considera vinerea cea mai buna zi pentru asa ceva. Maybelline New York au lansat o campanie noua, tare simpatica, prin care provoaca femeile din Romania sa arate senzational cel putin in fiecare vineri. Ce ziceti? Va alaturati si voi miscarii #SensationalFriday?

Maybelline Lash Sensational Mascara

Tot ce trebuie sa faceti este sa va pregatiti de iesirea in oras de vineri si sa postati o poza cu look-ul vostru senzational pe Instagram, impreuna cu hashtag-ul #SensationalFriday. Daca nu aveti cont pe Instagram, puteti intra direct pe site-ul campaniei si sa va incarcati acolo poza. Astfel, veti intra automat in concursul Maybelline, unde puteti castiga niste premii senzationale: 50 de kit-uri formate dintr-o mascara Lash Sensational si un creion Master Shape Brow sau marele premiu – un curs de self-makeup cu Diana Ionescu.

Campanie Maybelline Sensational Friday

Concursul se va incheia pe 24 aprilie 2015, ora 23:59. Pentru mai multe detalii puteti intra pe www.sensationalfriday.ro, iar pentru a citi intregul regulament al campaniei va invit sa dati click aici.

Suna bine, nu?

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

3 Comentarii

Spune-ti parerea

3 thoughts on “Maybelline te invita sa arati senzational de #SensationalFriday!

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.