Melkior a inaugurat Scoala de Make-Up

Luni, 13 februarie 2012, Melkior a inaugurat Scoala de make-up. Cursantele au aflat de la Alexandre Eram care sunt tendintele internationale in domeniul machiajului, au facut cunostinta cu echipa de traineri si make-up artisti care sustin cursurile, s-au familiarizat cu gama de produse profesionale Peggy Sage Paris cu care vor lucra la cursurile practice.


Iata care sunt temele abordate in Modulul 1: executarea operatiilor pregatitoare pentru machiaj, realizarea de armonii de culori, machiaj de zi, machiaj de seara, machiaj de mireasa, machiaj de infrumusetare si pentru camuflarea defectelor.

Modulul 2 cuprinde urmatoarele teme de make-up special: machiaj de manechin, machiaj fantezist, machiaj in vederea realizarii sedintelor foto, filmarilor video si de televiziune, machiaj corporal.


La Scoala de make-up se pot inscrie toate persoanele vorbitoare de limba romana care au implinit varsta de 18 ani si care au absolvit cel putin invatamantul minim obligatoriu in Uniunea Europeana si Republica Moldova, precum si persoane din alte tari dupa echivalarea studiilor.

In urma cursului de specializare se obtine un Certificat de absolvire in specialitatea “Machior”. Certificatele de absolvire sunt recunoscutede Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, precum si in toata Uniunea Europeana.


Mai multe informatii puteti gasi aici: www.scoalademakeup.ro.

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.